0 Vergelijken

Neomounts by Newstar


Neomounts by Newstar biedt een uitgebreid, up-to-date assortiment van meer dan 500 hoogwaardige montageproducten, volgens de laatste trends in de AV- en IT-markt. De missie van Neomounts: De beste kijkpositie, meest optimale werkhouding en maximaal comfort ervaren tijdens het gebruik van je apparaten.

 

Een optimale werkhouding

Met een Neomounts by Newstar monitorarm bespaar je ruimte op je bureau en verklein je de kans op nek-, rug- en schouderklachten. Dit komt omdat je je scherm met een Neomounts monitorarm makkelijk kunt draaien, kantelen of in hoogte kunt verstellen. Hierdoor kun je altijd op de juiste manier achter je scherm zitten of staan.  

 

Bekijk hier ons assortiment monitorarmen van Neomounts


Ook voor laptops

Voor diegenen die liever met een laptop werken dan met een PC, biedt Neomounts ook laptopstandaards aan. Bij het werken op een laptop is een standaard gebruiken des te belangrijker. Je laptopscherm staat namelijk altijd veel te laag om ergonomisch en zonder nek- en rugklachten te kunnen werken. Door een standaard te gebruiken komt je laptop op ooghoogte te staan en creëer je een meer ergonomische werkhouding.

 

Bekijk hier ons assortiment laptopstandaards van Neomounts

 

Tot
kleuren
Prijs
Tot

Alle producten