0 Vergelijken

Palmberg

Palmberg, een naam die sinds 1922 resoneert in de kantoormeubelwereld, begon ooit onder leiding van Hans Bockwoldt. Wat begon als een bedrijf voor woon- en slaapkamermeubilair, transformeerde in de jaren '90 naar een focus op kantoormeubelen. Deze slimme zet heeft Palmberg gemaakt tot een toonaangevende kracht in de Europese kantoormeubelindustrie. Hun assortiment vandaag de dag? Een indrukwekkende collectie van ergonomische en stijlvolle kantoormeubelen, ontworpen om elke werkplek naar een hoger niveau te tillen.

Neem contact met ons op
Bureaus van Palmberg
Bureaus van Palmberg

De bureaus van Palmberg zijn een ware traktatie voor elke moderne werkplek. Ze combineren stijl, functionaliteit en ergonomie op een manier die je zelden ziet. Of je nu kiest voor een traditionele werktafel of gaat voor een van hun innovatieve zit-sta werkplekken, elk bureau is ontworpen om perfect te voldoen aan de eisen van de hedendaagse kantooromgeving. Met een keur aan modellen zoals Caldo, Crew, Intro Tec, Palma, Palmega, Pensum, Sinac en Systo Tec, biedt Palmberg voor ieder wat wils. En het gaat niet alleen om het uiterlijk. Deze bureaus zijn een slimme keuze voor wie comfort, stijl en efficiëntie belangrijk vindt. Ze dragen bij aan het welzijn van medewerkers door een gezonde werkhouding te bevorderen. Kortom, Palmberg staat voor flexibele oplossingen die zowel mooi zijn als goed voor je. Perfect voor zowel individuele werkstations als teamwerkplekken.

Bekijk hier het volledige assortiment van Palmberg
Receptiemeubilair van Palmberg
Receptiemeubilair van Palmberg

Het receptiemeubilair van Palmberg speelt een sleutelrol in het creëren van die onuitwisbare eerste indruk voor jouw bedrijf. Bij Palmberg weten ze precies hoe belangrijk die eerste blik is. Daarom bieden ze stijlvolle en functionele receptiemeubels aan, zoals de CASUS en ENTREE series. Deze zijn speciaal ontworpen om elke bezoeker, klant of zakelijke partner een warm en professioneel welkom te heten.

Waar Palmberg echt in uitblinkt, is hun moderne design gecombineerd met topkwaliteit afwerking. Hun receptiemeubilair is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook praktische en comfortabele werkruimtes voor receptiemedewerkers. Het is de perfecte mix van schoonheid en bruikbaarheid. Hiermee wordt het Palmberg receptiemeubilair een onmisbaar element in elke kantoorinrichting, een waar visitekaartje dat stijl en professionaliteit uitstraalt.

Bekijk hier het receptiemeubilair van Palmberg
Kantoorinrichting: Kantoorkasten en Akoestische Oplossingen van Palmberg
Kantoorinrichting: Kantoorkasten en Akoestische Oplossingen van Palmberg

Palmberg schittert niet alleen met hun bureaus, maar ook in kantoorkasten en akoestische oplossingen. Hun kastsystemen, zoals COMPONA, PRISMA 2 en SELECT, zijn meer dan alleen opbergplekken. Ze bieden functionele, modulaire oplossingen die jouw werkruimte niet alleen ordelijk houden, maar er ook stijl aan toevoegen.

Maar Palmberg denkt verder dan alleen meubilair. Hun focus op akoestiek is een gamechanger voor productiviteit en welzijn op de werkplek. De Terio Plus serie is hier een perfect voorbeeld van. Met scheidingswanden, wandabsorbers en plafondzeilen, speciaal ontworpen om geluidsoverlast te verminderen, creëren ze een oase van rust, zelfs in de meest levendige open kantoorruimtes. Deze slimme combinatie van functionaliteit en design maakt Palmberg's akoestische oplossingen een onmisbaar element in elke productieve kantooromgeving.

Bekijk hier de oplossingen van Palmberg
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17.00 uur

team-kpi-spiegel
Niels en Marvin gaan graag het gesprek met je aan
Tot
Prijs
Tot

Alle producten