0 Vergelijken

Shop hier uw Smart producten

SMART is de grondlegger van het digitale schoolbord en interactieve whiteboard en is wereldmarktleider sinds de introductie van het eerste interactieve whiteboard in 1991. Het hoofdkantoor van SMART is gevestigd in Canada en opgericht in 1987.

 

Smart Oplossingen in het onderwijs

De technologie van Smart verbindt studenten, lesinhoud en apparaten in verschillende leersituaties met elkaar. Smart is wereldmarktleider binnen het onderwijs en combineert de eenvoud van een whiteboard met de kracht van een computer en brengt interactiviteit binnen ieder klaslokaal. De Kantoorspecialist heeft een groot aanbod in Digiboards, interactieve schermen etc.

 

Smart Oplossingen voor bedrijven

Smart helpt bedrijven hun samenwerking te versnellen, zodat iedereen in de wereld kan bijdragen vanuit elke locatie of vanaf ieder apparaat. De Smart Board interactieve displays en software zorgen voor een oplossing waarmee u het gereedschap heeft om wereldwijd informatie te delen en ideeën op een visuele en interactieve manier te bekijken en vast te leggen. Alle Smart Board oplossingen en producten anticiperen op de continue veranderende vergader-, trainings-, brainstorm- en presentatiecultuur. Actieve communicatie met collega’s op afstand door Smart Systemen voor Skype for Business. Een inspirerende werkomgeving waarbij interactieve Smart Board oplossvingen centraal staan. 

Alle producten van Smart