0 Vergelijken

Swan

In 1969 is Swan Products opgericht. Ze begonnen als importeur van tekentafels en schildersezels. Maar tegenwoordig zijn ze uitgegroeid tot een belangrijke leverancier van kantoor- en projectmeubilair. Bij De Kantoorspecialist koop je bureaus, (bureau)stoelen, vergadertafelsreceptiebalies en kantoorkasten van Swan.

Neem contact met ons op
Bureaus en vergadertafels van Swan
Bureaus en vergadertafels van Swan

De bureaus en vergadertafels van Swan kun je helemaal naar jouw wens samenstellen. Je hebt altijd een ruime keuze aan bladkleuren, kleuren onderstel en afmetingen. Ook de opstelling van het bureau bepaal je zelf. Wil je een bureau met een vaste hoogte of een zit sta bureau? Een hoek bureau of een recht bureau? Een enkel bureau of een duo bureau? Je bepaalt het helemaal zelf.

Bekijk hier alle bureaus van Swan
Stoelen van Swan
Stoelen van Swan

Ook qua stoelen heb je veel te kiezen bij Swan. Je kunt bij namelijk bij Swan terecht voor bureaustoelen, bezoekersstoelen, vergaderstoelen, kantinestoelen, barkrukken en klapstoelen. Ze zijn allemaal te krijgen in verschillende soorten, maten en trendy kleuren. Ook kun je bij de meeste stoelen kiezen of je de stoel met of zonder armleggers wilt.

Bekijk hier alle stoelen van Swan
Receptiebalies van Swan
Receptiebalies van Swan

Iets waar je misschien niet zo snel aan denkt als je denkt aan je kantoorinrichting: een receptiebalie. Maar zeker niet onbelangrijk. Bezoekers ontvangen doe je dus ook met Swan. Het mooie aan de receptiebalies van Swan is dat ze modulair en dus aanpasbaar zijn aan jouw kantoorinrichting. Een ander centraal kenmerk is de verlichting. De receptiebalies van Swan worden verlicht door ledlampen. Hierdoor wordt je interieur verlicht en creëer je een uitnodigende sfeer.

Bekijk hier de receptiebalies van Swan
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17.00 uur

team-kpi-spiegel
Niels en Marvin gaan graag het gesprek met je aan
Tot
Prijs
Tot
Verstelbaarheid onderstel

Alle producten