0 Vergelijken

Multifunctional Arnhem

Maak jij al gebruik van een multifunctional in Arnhem? Multifunctionals zijn namelijk de manier om jouw werkondersteunende taken sneller en gemakkelijk uit te voeren. Het kopiëren, inscannen en printen van jouw belangrijke documenten is allemaal mogelijk met dit apparaat. Ben jij nog op zoek naar een geschikt model voor op kantoor? Dan gaat De Kantoorspecialist graag met jou aan de slag. In ons uitgebreide aanbod vind je zowel nieuwe multifunctionals als tweedehands modellen. Wil je meer weten over de all-in-one printer, de voordelen die het met zich meebrengt en de verschillende modellen die verkrijgbaar zijn? Lees dan snel verder!  

Bekijk het aanbod multifunctionals
Stel je vraag
Toepassing van multifunctionals
Toepassing van multifunctionals

De multifunctional is al jarenlang een favoriet op veel kantoren. Met dit all-in-one apparaat is het mogelijk om onder andere te printen, kopiëren en scannen. Daarnaast zijn er modellen waarmee je kunt faxen of printen van externe bronnen. De all-in-one printer is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is er voor iedere wens een passend model. Zo zijn er onder andere kleuren multifunctionals en zwart-wit multifunctionals, maar kun je ook kiezen voor een hoogvolume of grootformaat all-in-one printer.

 

De voordelen van een multifunctional in Arnhem

Een multifunctional in Arnhem is een grote aanschaf. Het is dan ook niet zo gek dat je vooraf goed nadenkt voordat je overgaat tot aankoop. Door je goed in te lezen en advies te vragen aan een specialist kun je weloverwogen een keuze maken. Een multifunctional brengt verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste zijn ze ruimte besparend. Waar je in het verleden verschillende apparaten nodig had voor printen, kopiëren en scannen, wordt nu alles door één apparaat uitgevoerd. Ten tweede is hij een stuk sneller en daarmee ook efficiënter. Hij maakt je werk gemakkelijker.

Het aanbod van De Kantoorspecialist

Denk je dat een multifunctional in Arnhem de ideale oplossing is voor jouw kantoor? Ga dan op zoek naar een model dat aansluit bij jouw wensen. Om je op weg te helpen zet De Kantoorspecialist een aantal modellen uit ons assortiment voor je op een rij:

  • Ricoh IM C2000: Deze intelligente kleurenmultifunctional is voorzien van een ARDF en kan printen, scannen en koperen in kleur.
  • Ricoh IM 350F: Dit is een compacte zwart-wit multifunctional die je papierwerk razendsnel afwerkt. Hij is uitgevoerd met een touchscreen van 10,1 die gemakkelijk te bedienen is.
  • Sharp MX-6580N: Deze hoogvolume all-in-one printer heeft een snelheid van 65 ppm. Hij is flexibel te configureren voor elke veeleisende omgeving.

Meer weten over een van de bovenstaande modellen? Neem dan gerust contact met ons op! Benader ons via het online contactformulier of door te bellen naar 0318 - 73 07 20. Wist je dat wij niet alleen multifunctionals verkopen, maar ook leasen? Voor een vaste lage prijs per maand lease je het gewenste model.

Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Op werkdagen bereikbaar tot 17.00 uur

team-mfp-spiegel
Martijn en Gerco gaan graag het gesprek met je aan