0 Vergelijken

Multifunctionals

De multifunctionals van De Kantoorspecialist zijn copier, printer, scanner en fax in één multifunctionele printer (MFP). De copier van toen is de multifunctional van nu. Koop of lease jouw multifunctionals copiers met persoonlijk advies én de scherpste prijs! Met de alles-in-een of all-in-one machine ben je voorzien in de belangrijkste functionaliteiten voor het kantoor. Een all-in-one voorziet in kopieren, printen, scannen en faxen. Waarbij het faxen vaak optioneel wordt aangeboden in de all-in-one multifunctional.

Bij De Kantoorspecialist kun je terecht voor het kopen, huren of leasen van het kopieerapparaat. Je kunt voordelig jouw kopieerapparaat kopen of voor een scherp bedrag per maand het kopieerapparaat  te leasen of te huren. Zoek je een A3 kopieerapparaat koop of hoog volume kopieerapparaat lease? Vraag hier jouw offerte aan en wij doen je graag een vrijblijvend voorstel.

In onze showroom in Veenendaal hebben we diverse multifunctionals voor je klaar staan. Maak een afspraak met een van de specialisten en wij laten je graag de mogelijkheden van de multifunctionals zien. Is Veenendaal te ver weg? We kunnen ook een afspraak maken in de Ricoh showroom in Den Bosch.

 

Ricoh en Sharp dealer

Als Ricoh Business Partner bieden wij je het ruime assortiment Ricoh copiers & Ricoh multifunctionals machines tegen de scherpste prijs en met de hoge kwaliteit van de Ricoh ondersteuning. Naast de Ricoh copier machines verkopen wij tevens de stijlvolle Sharp copiers. Afhankelijk van waar we voor jou de beste besparing mee kunnen realiseren adviseren wij je de Ricoh copier machine of de Sharp copier machine. Met meer dan 50 multifunctionals in het assortiment en gratis service door heel Nederland kunnen wij altijd een besparing op jouw printkosten realiseren!

Of je een Sharp multifunctional of een Ricoh kopieermachine voor je kantoor aanschaft, het zijn hoogwaardige kopieermachines
met een lange levensduur. De apparatuur voldoet aan de geldende milieu normen en is naar gewenst extra energie zuinig in te stellen (minimaal stroomverbruik).

In de specificatie tabel staat per A4 kopieermachine en A3 kopieermachine aangegeven wat het precieze verbruik is. Neem contact op met onze accountmanagers om het voor jouw situatie te berekenen en in wat voor mogelijkheden wij het onderhoud kopieermachine kunnen voorzien.
 

Kopieerapparaat met all-in service overeenkomst

Zowel bij huur als koop van uw kopieerapparaat bieden wij een all-in service overeenkomst aan. Voor een vast bedrag per maand heb je voor verbruiksmaterialen en onderhoud een betrouwbare partner. Het servicecontract is inclusief:

  • vaste lage prijs voor uw afdrukken
  • telefonische ondersteuning door specialisten
  • verbruiksmaterialen zoals drum, toner en developer inbegrepen; exclusief papier
  • onderhoud en reparaties door heel Nederland, inclusief voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen
     

Wifi copier; all in one machine

Al enkele jaren zijn de zakelijke Ricoh multifunctionals en Sharp multifunctionals door middel van een USB-adapter dongel te voorzien van wifi. Sinds 2013 is onder meer de Sharp multifunctional voorzien van een geïntegreerde wifi netwerkverbinding zodat je bestanden draadloos naar uw wifi copier kan sturen. Let op, laat onze specialisten advies geven over de toepassing van draadloos printen met een wifi copier. Door specifiek gebruik of gebouw eigenschappen van jouw kantoor kan het zijn dat een andere multifunctional een betere oplossing biedt.

Multifunctionals Kleur
Multifunctionals Kleur
Team Printers staat voor je klaar!
Team Printers staat voor je klaar!
Grootformaat
Grootformaat
Printers
Printers
Technische Dienst
Technische Dienst
Offerte multifunctional
Offerte multifunctional
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17.00 uur

mfp-team
Frank of Gerco gaan graag het gesprek met je aan

Alle categorieën

Tot
Afdruksnelheid per minuut
Functies
Kleur of zwart-wit
merk
MFP_Functies test 2
Papierformaat
Prijs
Tot
Type machine

Alle producten

Getoond: 1 - 20 van 192
banner-laat-je-inspireren.png
Laat je inspireren door de specialist

Multifunctionals voordelig in de lease of koop. Ricoh en Sharp dealer met een eigen technische dienst.

Bezoek onze showroom
Maak een afspraak
Enige vertraging van in de levering. Direct is er door de administratie actie ondernomen en netjes in orde gemaakt.
Peter , Leudal
Klanten beoordelen ons met 9.1 uit 10! Met al 1021 beoordelingen