0 Vergelijken

Multifunctionals Kleur

Bij De Kantoorspecialist vind je diverse kleuren multifunctionals. De multifunctional (MFP), ook wel all-in-one printer genoemd, is onmisbaar op ieder kantoor. Het apparaat heeft namelijk meerdere functies in één. Zo is het niet alleen een copier, maar ook een printer, scanner en optioneel een fax. Bij De Kantoorspecialist vind je een ruim assortiment met kleuren multifunctionals van de beste merken tegen een scherpe prijs. Je kunt deze modellen kopen, huren of leasen. Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden.
 

Voordelen van een multifunctional

De aanschaf of het leasen van een multifunctional brengt verschillende voordelen met zich mee. Het grote voordeel is dat je niet verschillende losse apparaten voor je kantoor hoeft aan te schaffen, maar dat je de multifunctional voldoende is. Daarnaast is de aankoop van een all-in-one apparaat voordeliger dan diverse losse apparatem. Tot slot heeft de MFP weinig verbindingskabels en netsnoeren. Deze hoeven dus ook niet weggewerkt te worden, wat een stuk netter oogt.
 

Ons aanbod kleuren multifunctionals

De Kantoorspecialist heeft een ruim aanbod met kleuren multifunctionals van verschillende merken. Zo vind je bij ons diverse apparaten van Ricoh en Sharp. Marktleider op het gebied van printers voor het kantorensegment. De modellen staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Wij bieden onder andere de Ricoh IM C3000 en Ricoh IM C2000. Sharp modellen in ons assortiment zijn onder andere de Sharp MX-2651 en de Sharp MX-3061.  
 

Advies op maat

Wil je graag een van de modellen die wij aanbieden kopen, huren of leasen? En heb je behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Je kunt eenvoudig een voorstel aanvragen via het contactformulier bij de door jou gekozen multifunctional, teven kun je ons bellen via telefoonnummer 0318-551122. Wij ontvangen dan graag meer informatie over jouw wensen en voorzien je van advies op maat.

Verder verfijnen op …
Tot
Afdruksnelheid per minuut
Functies
merk
Papierformaat
Prijs
Tot
Type machine

Alle producten

Getoond: 1 - 20 van 47
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Op werkdagen bereikbaar tot 17.00 uur

mfp-team
Frank en Gerco gaan graag het gesprek met je aan
banner-laat-je-inspireren.png

Laat je inspireren door de specialist

Een aantrekkelijke werkomgeving die bijdraagt aan het werkgeluk van mensen. Voor het aantrekken en behouden van talent is het cruciaal dat de werkomgeving gezond en inspirerend is.

Bezoek onze showroom
Maak een afspraak
Enige vertraging van in de levering. Direct is er door de administratie actie ondernomen en netjes in orde gemaakt.
Peter , Leudal
Klanten beoordelen ons met 9.1 uit 10! Met al 1021 beoordelingen