0 Vergelijken

Printers

Persoonlijk advies én de scherpste prijs! Met een kantoor printer van De Kantoorspecialist bent u voorzien van een hoogwaardige machine die u laat besparen op uw printkosten. Het ruime assortiment huur printers bestaat uit laserprinter, A3 printers, netwerkprinters, stand-alone printers en diverse all in one printers.
 

All in one printers leasen of kopen

De all in one printers vindt u in de categorie Multifunctionals. Dit zijn printers die naast printen ook kunnen kopiëren, scannen en faxen.
 

Professionele printers, de laserprinters voor kantoor

De kantoorspecialist is Ricoh Business Partner en Sharp dealer. Dit betekend dat wij gecertificeerde verkopers zijn van professionele printers. Een laserprinter kopen, maar dan met de kwaliteit voor een kantoor. Afhankelijk van uw wensen helpen wij u graag bij het selecteren van een professionele printer die voor uw situatie het voordeligst is.

In onze showroom in Veenendaal hebben we diverse professionele printers voor u klaar staan. Maak een afspraak met een van de specialisten en wij laten u graag de mogelijkheden van de professionele printers zien. Is Veenendaal te ver weg? We kunnen ook een afspraak maken in de Ricoh showroom in Den Bosch.

Tot
Afdruksnelheid per minuut
Functies
Kleur of zwart-wit
merk
Papierformaat
Prijs
Tot
Type machine

Alle categorieën

Alle producten

Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Op werkdagen bereikbaar tot 17.00 uur

mfp-team
Frank en Gerco gaan graag het gesprek met je aan
banner-laat-je-inspireren.png

Laat je inspireren door de specialist

Een aantrekkelijke werkomgeving die bijdraagt aan het werkgeluk van mensen. Voor het aantrekken en behouden van talent is het cruciaal dat de werkomgeving gezond en inspirerend is.

Bezoek onze showroom
Maak een afspraak
Enige vertraging van in de levering. Direct is er door de administratie actie ondernomen en netjes in orde gemaakt.
Peter , Leudal
Klanten beoordelen ons met 9.1 uit 10! Met al 1021 beoordelingen