0 Vergelijken

Scannen en software

Zoek je een scanner voor digitaal archiveren? Je bespaart direct enorm op uw handling- en opslagkosten en creëert een efficiënte werkomgeving. Met een netwerkscanner en de juiste software wordt het documenten digitaliseren bereikbaar voor de organisatie.
 

Onze innovatieve softwareproducten van Ricoh en Sharp bieden je de kans om de productiviteit, workflow, kostencontrole, mobiliteit en veiligheid van het bedrijf te verbeteren. Ze versterken elk aspect van jouw documentomgeving, tijdens de hele cyclus van een document. Van slim scannen van papier tot kostenefficiënt elektronisch documentbeheer. Van distributie en gecontroleerd printen tot efficiënte apparaat- en verbruikscontrole en -beheer: De Kantoorspecialist helpt je om het beheer van de machines, papier en documenten nog productiever te maken.
 

Bij alle multifunctionals heb je diverse scan mogelijkheden zoals A3 scanners. Met onze hoogwaardige multifunctionals kun je gelijk scanners huren of scanners kopen die geschikt zijn voor jouw firma. Geef de scanner wensen door aan onze accountmanagers en ontvang een vrijblijvend voorstel voor jouw situatie.
 

DKS Workflow

Elke organisatie heeft te maken met een inkomende facturenstroom via post en e-mail. Om de afhandeling van deze papieren en digitale facturen in goede banen te leiden, heeft ICTzaak in eigen beheer een applicatie ontwikkeld. Met DKS Workflow controleer en accordeer je voortaan alle facturen digitaal.

Nieuw, DKS Workflow, werkt nu ook met het Snelstart boekhoudpakket!

Alle producten

Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Op werkdagen bereikbaar tot 17.00 uur

mfp-team
Frank en Gerco gaan graag het gesprek met je aan
banner-laat-je-inspireren.png

Laat je inspireren door de specialist

Een aantrekkelijke werkomgeving die bijdraagt aan het werkgeluk van mensen. Voor het aantrekken en behouden van talent is het cruciaal dat de werkomgeving gezond en inspirerend is.

Bezoek onze showroom
Maak een afspraak
Enige vertraging van in de levering. Direct is er door de administratie actie ondernomen en netjes in orde gemaakt.
Peter , Leudal
Klanten beoordelen ons met 9.1 uit 10! Met al 1021 beoordelingen