0 Vergelijken

Nieuwe collega's Ali en Leanne in de spotlights

13-04-2021

Nieuwe collega's Ali en Leanne in de spotlights


Op onze binnendienst Kantoorartikelen en Facilitair, verwelkomen wij twee nieuwe collega's. In dit blogbericht stellen ze zich aan je voor:


Aangenaam, Leanne van Bale

Ik ben Leanne van Bale, binnenkort de Bree, want ik hoop bijna te gaan trouwen! Sinds 1 februari werk ik bij De Kantoorspecialist als commercieel medewerkster binnendienst.
 

Hiervoor was ik werkzaam in de verkoop van bouten, schroeven en moeren. Een hele andere tak van sport. Ik heb het vanaf dag één ontzettend naar mijn zin bij De Kantoorspecialist. Samen met een team van fijne collega’s (waarmee serieus gewerkt kan worden maar er ook zeer regelmatig grote lachsalvo’s ontstaan) hebben wij op nummer 1: specialisme in werkgeluk, met de klant op de eerste plek!
 

Naast dat ik 32 uur werk, studeer ik Bedrijfskunde aan de CHE. Op dit moment ben ik bezig met mijn afstudeeronderzoek, dus dat zit er bijna op. In mijn vrije tijd ben ik een grote liefhebber van muziek, inmiddels speel ik al 13 jaar dwarsfluit. Daarnaast maak ik in mijn vrije tijd bruiloft- en feestkapsels. Al met al genoeg te doen!
 

Ik hoop jullie zo een beeld te hebben gegeven van de stem achter de telefoon en ik kijk ernaar uit dat we elkaar snel spreken!

 

Aangenaam, Ali Hassanzadeh

Mijn naam is Ali, 28 jaar oud en opgegroeid in Scherpenzeel. In dit kleine dorpje heb ik 21 jaar gewoond. Een paar jaar geleden ben ik verhuisd naar Barneveld. Ik ben de oudste van het gezin, en heb nog twee zusjes en een broertje. In mijn vrije tijd bezoek ik graag de sportschool, lees ik zo nu en dan een goed boek en ben ik graag in het gezelschap van vrienden en familie.

Voordat ik aan mijn avontuur bij De Kantoorspecialist begon heb ik vijf jaar gewerkt bij Kulturhus de Breehoek. Het centrum voor cultuur, sport en welzijn van de Gemeente Scherpenzeel met diverse (vergader)zalen die op maat ingericht kunnen worden. Hier heb ik mijzelf ingezet om een onvergetelijke dag te creëren voor opdrachtgevers en gasten. 

Met dezelfde mindset en motivatie wil ik ook bij de Kantoorspecialist het verschil gaan maken. Samen met mijn collega’s ben ik het eerste aanspreekpunt op de binnendienst van Kantoorartikelen en Facilitair. Wij doen ons uiterste best om voor jullie het werkgeluk te vergroten!

Geïnspireerd door deze blog en benieuwd of het iets voor jouw kantoor kan zijn?
Neem contact op met een specialist

Of bel 0318 - 55 11 22

Je kunt ons iedere werkdag bereiken tot 17:00 uur