Specialist in werkgeluk

De Kantoorspecialist is jarig! Dankbaar kijken we terug op 30 jaren samenwerking met gewaardeerde relaties en veel werkplezier. We zijn er trots op. Maar we werken ook graag verder aan de toekomst. Daarom gebruiken we dit jubileum ook voor een nieuwe huisstijl. Begin 2020 vind je hier ook een website in nieuwe stijl!

Mijn winkelwagen

Leeg

Concentratie gevraagd!

Concentratie gevraagd!

22-10-19

Focus.. Concentratie.. Ervaart u dit vaak ook als moeilijk op uw werkplek? Bent u net in de flow en volop geconcentreerd op uw werk, al snel wordt dit weer abrupt afgebroken door kletsende collega's, die deur die net te hard wordt dichtgegooid, of dat mobieltje dat maar blijft rammelen. U begrijpt dat in ieder open kantoor of kantoortuin enkele stiltewerkplekken, belfauteuils/belcellen of vergaderruimtes onmisbaar zijn.

Bent u op zoek naar een mobiele concentratieruimte voor één of meerdere personen? Of wilt u een akoestische telefooncel aanschaffen? De Kantoorspecialist denkt graag met u mee. Wij adviseren 10% tot 15% concentratiewerkplekken per kantoor. Deze zijn er in verschillende uitvoeringen voor 1 tot en met 6 personen.

De Kantoorspecialist heeft de volgende oplossingen voor u:

Concentratieunit

Markant Apod

Markant belfauteuils

Vepa Moi

Belcel

Nisbank


 1. Concentratieunits, voor één of meerdere personen

  Moeite met uw concentratie? Met deze concentratie unit is dat verleden tijd! Gemaakt van hoogwaardig materiaal, rondom akoestisch, geluidsreductie van ca. 35 dB, inclusief verlichting, 2x ventilatie, verhoogde vloer antraciet tapijt en hardglazen deur 10mm dik met loopslot.
 2. Mobiele concentratieruimte Markant Apod

  Bepaalde taken vragen meer concentratie dan andere. Om dit te faciliteren binnen een open kantoor heeft Markant de Hybrid Apod ontwikkeld. Afhankelijk van de afmeting beschikken 1-6 personen over een ruimte waar gewerkt kan worden zonder anderen op de werkvloer te storen, en zonder gestoord te kunnen worden. De Apod is makkelijk te installeren en te verplaatsen. Standaard kan een tafel op vaste hoogte geïnstalleerd worden, optioneel kan deze vervangen worden door een elektrisch verstelbare zit/sta tafel.De Apod is zowel van de onderzijde als de bovenzijde aan te sluiten op het lichtnet. Hierdoor maakt het niet uit of er een stopcontact op de grond zit of stroom uit het systeemplafond moet komen, de Apod is altijd netjes aan te sluiten. Bekijk de Markant Apod nu in onze showroom! 3. Belfauteuils Markant

  In een open kantoorlandschap kan geluid een belangrijke omgevingsfactor zijn. Soms vanwege het overvloedig aanwezige omgevingsgeluid, soms omdat een gesprek alleen bedoeld is voor de gesprekspartner. In beide gevallen draait het om de akoestiek van de directe werkomgeving. Door toepassing van verschillende afmetingen en materialen kunnen met Workways op natuurlijke wijze akoestische schaduwen in het kantoorlandschap aangebracht worden. De High Chair en de Silent Chair bieden de gebruiker extra akoestische bescherming voor optimaal geconcentreerd werken.
 4. Belfauteuils Vepa

  Het meubel waar mensen elkaar ontmoeten, met elkaar kunnen overleggen, werken of gewoon even relaxen. Heel interactief of juist zeer privé door de akoestische wandoplossingen. Varieer met de verschillende elementen. Kies voor een “open” opstelling of juist “gesloten” door de privacyschermen rondom. Geconcentreerd overleg of ontmoeten? Vepa Moi maakt het mogelijk.
 5. Belcel

  Een geconcentreerd telefoongesprek voeren in een rustige omgeving? Gebruik de belcel! Gemaakt van hoogwaardig materiaal, rondom akoestisch, geluidsreductie van ca. 35 dB, inclusief dimbare LED-lijnverlichting met bewegingsdetectie, antraciet tapijt, hardglazen deur 10mm dik met loopslot en zwart afgerond schrijfplankje.

 6. Nisbanken

  De Kantoorspecialist nisbanken zijn ideaal voor een rustig gesprek. Alle banken zijn hoogwaardig gestoffeerd en uitgevoerd met kwalitatief koudschuim. De nisbank is 135 cm hoog en voorzien van een extra stiknaad in de rug. De romp is opgebouwd uit beukenhouten regels, multiplex en MDF; het zitgedeelte is voorzien van Nosag vering voor een langere levensduur en een uitstekend zitcomfort.
Ervaar de impact van akoestische oplossingen in onze showroom!

Meer informatie?

Bij de Kantoorspecialist geven wij u een goed advies voor een gevarieerde en productie-verhogende kantoorinrichting. Neem contact op met één van onze specialisten van de afdeling kantoorinrichting via telefoonnummer 0318-730710 of stuur een e-mail.

« terug