Specialist in werkgeluk

De Kantoorspecialist is jarig! Dankbaar kijken we terug op 30 jaren samenwerking met gewaardeerde relaties en veel werkplezier. We zijn er trots op. Maar we werken ook graag verder aan de toekomst. Daarom gebruiken we dit jubileum ook voor een nieuwe huisstijl. Begin 2020 vind je hier ook een website in nieuwe stijl!

Mijn winkelwagen

Leeg

De kantoorspecialist bezocht de ISE 2019

De kantoorspecialist bezocht de ISE 2019

14-2-19

De ISE (Integrated Systems Europe) in de RAI Amsterdam is ’s werelds grootste beurs voor audiovisuele en systeemintegratie. Alles wat u kunt bedenken op het gebied van audiovisuele technologie is hier te vinden. Het team van van de afdeling Audiovisueel bezochten met elkaar de ISE en delen hierbij de innovatieve trends voor u:

LG Curved OLED Wall


De video spreekt voor zich, wat een beleving! De beste beeldkwaliteit van dit moment ook nog eens met een heel bijzonder uiterlijk.

De eerste oprolbare OLED tv van LG


Met een druk op de knop, verdwijnt dit scherm geluidloos in het designmeubel. Geen zwart scherm meer in uw interieur.

LG OLED wallpaper signage

LG OLED wallpaper signage

Presenteer uw verhaal met geweldige leesbaarheid op dit ultradunne heldere scherm. OLED-signage voor een ongeëvenaarde effectiviteit bij het adverteren.

Flinterdunne OLED TV's

Flinterdunne OLED Hotel TV's Flinterdunne OLED Hotel TV's

Gaaf design en zo dun als een schilderij! Met oneindig contrast en levensechte kleuren.

Transparante OLED schermen

Transparant OLED scherm Transparant OLED scherm

Door de transparantie is het beeldscherm geen obstakel meer. De hiervoor geproduceerde video of animatie is van twee kanten zichtbaar.

Geinteresseerd? Wij vertellen u graag meer!

Neem contact op met de audiovisuele specialisten van De kantoorspecialist via e-mail of bel 0318-531969 en wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

 

« terug