Specialist in werkgeluk

De kantoorspecialist is jarig! Dankbaar kijken we terug op 30 jaren samenwerking met gewaardeerde relaties en veel werkplezier. We zijn er trots op. Maar we werken ook graag verder aan de toekomst. Daarom gebruiken we dit jubileum ook voor een nieuwe huisstijl. Binnenkort vind je daarom hier ook een website in nieuwe stijl!

Mijn winkelwagen

Leeg

De kantoorspecialist gaat elektrisch!

14-5-13

 

Overhandiging van de sleutels De trotse winnaars Detail spiegel Het eerste rondje Nog even poseren Jan Willem van de Weert voor de showroom

  Klik op de foto voor een slideshow

 

Ons groene wagenpark is vandaag uitgebreid met een elektrische scooter! Tijdens de relatiedagen van onze kantoorartikelen toeleveranciers heeft De kantoorspecialist aan diverse oud-Hollandse spellen meegedaan, en met succes!

 

Vandaag kwamen Bram Brinke van edding Legamaster, Peter Achterberg van T3L Group en Karim Aouadi van Herma, ook namens Esselte, Multo en Bic, de hoofdprijs overhandigen aan directeur Evert van Engelenhoven en de gelukkig winnaars.

 

Komt de elektrische scooter binnenkort ook bij u langs? Laat u informeren over onze kantoorbenodigdheden door de specialisten: bel 0318-551122 of e-mail.

 

Terug naar het nieuws

« terug