Specialist in werkgeluk

De Kantoorspecialist is jarig! Dankbaar kijken we terug op 30 jaren samenwerking met gewaardeerde relaties en veel werkplezier. We zijn er trots op. Maar we werken ook graag verder aan de toekomst. Daarom gebruiken we dit jubileum ook voor een nieuwe huisstijl. Begin 2020 vind je hier ook een website in nieuwe stijl!

Mijn winkelwagen

Leeg

Het klaslokaal van de toekomst? De Schoolspecialist maakt het werkelijkheid!

Het klaslokaal van de toekomst? De Schoolspecialist maakt het werkelijkheid!

17-12-19

Er wordt veel gesproken over het klaslokaal voor de toekomst. Actief leren speelt hierbij een grote rol. Het klassieke model van een docent die voor de klas staat veranderd in een klas die om de docent heen zit. De Schoolspecialist is een onderdeel van De Kantoorspecialist en heeft alle kennis in huis om uw klaslokaal klaar te maken voor de toekomst.

Wat wil de nieuwe generatie?

De huidige generatie heeft een kortere spanningsboog, is gewend om in groepjes te communiceren en gaan moeiteloos om met nieuwe technologie. Met de nieuwe methode zet de docent groepjes leerlingen aan het werk en loopt als een coach door de klas. Via het interactieve whiteboard kunnen de leerlingen zien waar hun klasgenoten mee bezig zijn, wat motiveert tot een goede prestatie. Ook kan de docent meer persoonlijke aandacht geven aan de leerling. Deze methode stimuleert de leermotivatie omdat ze beter aansluit bij de leefwereld van jongeren.

Welke audiovisuele middelen heb ik nodig?

Bent u klaar voor de toekomst? Vereiste is wel dat u de audiovisuele middelen hiervoor heeft! Een interactief whiteboard op groot formaat met hoge connectiviteit, of een laser projector met een uitzonderlijke beeldkwaliteit? De Schoolspecialist heeft de beste oplossing voor uw situatie.

Inspiratie nodig? Hierbij wat voorbeelden van gerealiseerde oplossingen

Klaslokaal van de toekomst Klaslokaal van de toekomst Klaslokaal van de toekomst

(klik op een foto voor de slideshow)

Meer informatie?

Wilt u advies over het klaslokaal van de toekomst? Of de oplossing in een klaslokaal bekijken? Neem contact op met onze schoolspecialisten via telefoonnummer
0318 - 73 07 60 of ga voor meer informatie naar de website van De Schoolspecialist.

Bron foto's: Epson.

« terug