0 Vergelijken

Klaslokaal van de toekomst?

30-12-2019


Er wordt veel gesproken over het klaslokaal voor de toekomst. Actief leren speelt hierbij een grote rol. Het klassieke model van een docent die voor de klas staat veranderd in een klas die om de docent heen zit. De Schoolspecialist is een onderdeel van De Kantoorspecialist en heeft alle kennis in huis om jouw klaslokaal klaar te maken voor de toekomst.

Wat wil de nieuwe generatie?

De huidige generatie heeft een kortere spanningsboog, is gewend om in groepjes te communiceren en gaan moeiteloos om met nieuwe technologie. Met de nieuwe methode zet de docent groepjes leerlingen aan het werk en loopt als een coach door de klas. Via het interactieve whiteboard kunnen de leerlingen zien waar hun klasgenoten mee bezig zijn, wat motiveert tot een goede prestatie. Ook kan de docent meer persoonlijke aandacht geven aan de leerling. Deze methode stimuleert de leermotivatie omdat ze beter aansluit bij de leefwereld van jongeren.
 

Welke audiovisuele middelen heb ik nodig?

Ben je klaar voor de toekomst? Vereiste is wel dat je de audiovisuele middelen hiervoor heeft! Een interactief whiteboard op groot formaat met hoge connectiviteit, of een laser projector met een uitzonderlijke beeldkwaliteit? De Schoolspecialist heeft de beste oplossing voor uw situatie.
 

Meer informatie?

Wil je advies over het klaslokaal van de toekomst? Of de oplossing in een klaslokaal bekijken? Neem contact op met onze schoolspecialisten via telefoonnummer
0318 - 73 07 60 of ga voor meer informatie naar de website van De Schoolspecialist.

 

Inspiratie nodig? Hierbij wat voorbeelden van gerealiseerde oplossingen:

Bron foto's: Epson.
 

klaslokaal-av-3.jpg
klaslokaal-av-2.jpg
klaslokaal-av-4.jpg
Geïnspireerd door deze blog en benieuwd of het iets voor jouw kantoor kan zijn?
Neem contact op met een specialist

Of bel 0318 - 55 11 22

Je kunt ons iedere werkdag bereiken tot 17:00 uur