0 Vergelijken

Inspirerend advies voor je kantoorinrichting

23-04-2019

Met een eigen uitstraling onderscheidt je je als bedrijf. Dit is niet de enige reden voor een inspirerende werkomgeving. Wat dacht je van een hogere arbeidsproductiviteit, een lager ziekteverzuim en tevreden medewerkers? In deze blog vertellen wij iets over ons persoonlijke advies en uitgebreid concept ontwerp.
 

Persoonlijk advies en inventarisatie

Elke kantoorruimte is anders. Daarom komen onze specialisten graag bij je op locatie en inventariseren jouw eisen en wensen. Hierbij houden we rekening met het aantal vierkante meters van de ruimte, de gewenste indeling, de lichtval, de akoestiek en de ligging. Ook houden we rekening met het aantal medewerkers en hun werkzaamheden.
 

concept2.jpg

Ontwerp

Zodra wij een compleet beeld hebben gaat onze tekenaar aan het werk. Met behulp van professioneel 2- en 3d tekenwerk, bewegende 3D-impressies, een uitgewerkt projectboek, moodboards en video maakt hij een realistische weergave van het projectplan. Onderin deze blog ziet u een aantal voorbeelden van foto's uit zo'n conceptontwerp.
 

Begeleiding van A tot Z

Wij begeleiden je verder met vakkundig  kleur-, stijl- en ergonomisch advies en helpen je met de keuze van meubilair uit ons ruime assortiment. Bekijk hier alvast onze gerealiseerde projecten en doe inspiratie op voor de nieuwe kantoorinrichting!
 

Meer informatie? Stuur je specialist een e-mail of telefonisch via: 0318-730710.

 

 

concept4.jpg
Specialist in de Spotlights - Rick Henzen
Specialist in de Spotlights - Rick Henzen
Geïnspireerd door deze blog en benieuwd of het iets voor jouw kantoor kan zijn?
Neem contact op met een specialist

Of bel 0318 - 55 11 22

Je kunt ons iedere werkdag bereiken tot 17:00 uur