Specialist in werkgeluk

De kantoorspecialist is jarig! Dankbaar kijken we terug op 30 jaren samenwerking met gewaardeerde relaties en veel werkplezier. We zijn er trots op. Maar we werken ook graag verder aan de toekomst. Daarom gebruiken we dit jubileum ook voor een nieuwe huisstijl. Binnenkort vind je daarom hier ook een website in nieuwe stijl!

Mijn winkelwagen

Leeg

Inspirerend advies voor uw kantoorinrichting

Inspirerend advies voor uw kantoorinrichting

23-4-19

Met een eigen uitstraling onderscheidt u zich als bedrijf. Dit is niet de enige reden voor een inspirerende werkomgeving. Wat dacht u van een hogere arbeidsproductiviteit, een lager ziekteverzuim en tevreden medewerkers? In deze blog vertellen wij iets over ons persoonlijke advies en uitgebreid concept ontwerp.

Persoonlijk advies en inventarisatie

Elke kantoorruimte is anders. Daarom komen onze specialisten graag bij u op locatie en inventariseren  uw eisen en wensen. Hierbij houden we rekening met het aantal vierkante meters van de ruimte, de gewenste indeling, de lichtval, de akoestiek en de ligging. Ook houden we rekening met het aantal medewerkers en hun werkzaamheden.

Ontwerp

Zodra wij een compleet beeld hebben gaat onze tekenaar aan het werk. Met behulp van professioneel 2- en 3d tekenwerk, bewegende 3D-impressies, een uitgewerkt projectboek, moodboards en video maakt hij een realistische weergave van het projectplan. Onderin deze blog ziet u een aantal voorbeelden van foto's uit zo'n conceptontwerp.

Begeleiding van A tot Z

Wij begeleiden u verder met vakkundig  kleur-, stijl- en ergonomisch advies en helpen u met de keuze van meubilair uit ons ruime assortiment. In ons volgende blog bericht van de afdeling kantoorinrichting vertellen wij u hier meer over. Bekijk hier alvast onze gerealiseerde projecten en doe inspiratie op voor uw nieuwe kantoorinrichting!

Meer informatie? Stuur uw specialist een e-mail of telefonisch via: 0318-730710.

 Klik op een foto voor de slideshow

Concept ontwerp kantoorinrichting Concept ontwerp kantoorinrichting Concept ontwerp kantoorinrichting Concept ontwerp kantoorinrichting Concept ontwerp kantoorinrichting Concept ontwerp kantoorinrichting

« terug