Specialist in werkgeluk

Nog heel even en onze nieuwe website gaat live. We zijn er ongelooflijk trots op en kunnen bijna niet wachten het aan u te laten zien. Nog heel even dus en dan onthullen wij maar al te graag onze nieuwe stijl. Tot snel!

Mijn winkelwagen

Leeg

Leveringen kantoorartikelen binnen 48 uur - Update

9-7-19

Wegens logistieke uitdagingen bij onze leverancier worden de kantoorartikelen en facilitaire bestellingen tijdelijk later geleverd. De verwachte levertijd is nu 48 uur i.p.v. de volgende werkdag.

Update 12 juni

De uitdagingen houden aan. Onze leverancier werkt er hard aan om de levertijd weer te verbeteren, maar nog een aanzienlijk deel van de bestellingen heeft een 48 uur levertijd.

Update 19 juni

Helaas zijn de uitdagingen bij onze leverancier nog niet geheel verholpen. Momenteel is meer dan 95% van de bestellingen binnen 24 uur verzonden. Als er meer informatie is zullen we dit bericht updaten.

Update 27 juni

De problemen zijn opgelost. Alle bestellingen sinds gisteren zullen weer binnen 24 uur verzonden worden.

Update 9 juli

Helaas is weer een gedeelte van de bestellingen vertraagd naar 48 uur. Tot nader bericht is de verwachte levertijd weer 48 uur.

Klantenservice

Mocht u met bepaalde producten veel haast hebben dan horen wij dat heel graag, dan kunnen we meedenken in een eventuele oplossing. We staan voor u klaar. Bel onze klantenservice op 0318-551122 of stuur een e-mail.

« terug