Specialist in werkgeluk

De kantoorspecialist is jarig! Dankbaar kijken we terug op 30 jaren samenwerking met gewaardeerde relaties en veel werkplezier. We zijn er trots op. Maar we werken ook graag verder aan de toekomst. Daarom gebruiken we dit jubileum ook voor een nieuwe huisstijl. Binnenkort vind je daarom hier ook een website in nieuwe stijl!

Mijn winkelwagen

Leeg

Leveringen kantoorartikelen zijn tijdelijk vertraagd - Opgelost

5-9-18
Wegens bezetting problemen en storingen bij onze partners kunnen we tijdelijk 24 uur leveringen niet garanderen. We verwachten dat de problemen binnen twee werkdagen zijn opgelost en we weer onze snelle levering kunnen garanderen.

Logistiek

Onze logistieke partners DHL en De Klok Logistics hebben momenteel diverse logistieke problemen waardoor er bestellingen later kunnen worden bezorgd.

Magazijn

Hiernaast is er ook een software storing en lage bezetting in het magazijn van onze leverancier Quantore.

We verwachten dat de problemen binnen twee werkdagen zijn opgelost en we weer onze levergraad kunnen halen. Bel gerust met onze klantenservice op 0318-551122 of e-mail als er nog vragen zijn over uw levering.

Update

12 september: De storing is het magazijn van Quantore is opgelost. Helaas duren de bezetting problemen bij DHL nog voort. Hierdoor is 5 tot 10% van de bestelling niet binnen 24 uur bezorgd. Onze partner werkt er hard aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Als er meer informatie is zullen we dit hier delen.

18 september: De vertragingen zijn opgelost door onze partner DHL. Vanaf vandaag zullen de bestellingen die voor 16.00 uur besteld zijn de volgende werkdag geleverd worden.

« terug