Mijn winkelwagen

Leeg

Mountainbike clinic Utrechtse Heuvelrug voor winnaars actie De kantoorspecialist

12-6-18

mountainbike-clinic

Ter ere van de finaleplaats bij het Vitaalste Bedrijf Utrecht maakten de klanten van De kantoorspecialist kans op een volledig verzorgde mountainbike clinic. Afgelopen vrijdag hebben de winnaars hun prijs in ontvangst genomen.

Mountainbike Clinic

Ondanks het net omgeslagen weer werd er, onder begeleiding van twee ervaren mountainbikers, door Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug getrokken. Na ruim 2,5 uur en de nodige tips en trucs kwamen de winnaars moe maar voldaan weer aan bij de showroom van De kantoorspecialist op Het Ambacht-Nijverkamp.

Over De kantoorspecialist

Vanuit Veenendaal werken we met ruim 40 collega's aan de toegevoegde waarde van uw kantooromgeving. Met enthousiasme werken we aan de relatie met onze klanten. We zijn dan ook heel trots dat we tot de drie Vitaalse Bedrijven van Utrecht behoren. We investeren in onze mensen met o.a. gratis fruit, een bedrijfsfitnessruimte en een wekelijkse mountainbiketocht over de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Ook werken bij De kantoorspecialist? We zijn altijd op zoek naar commercieel talent. Kijk op deze website voor de beschikbare posities of bel ons op 0318-551122

« terug