Mijn winkelwagen

Leeg

Nieuw: Sharp A3 zwart/wit multifunctional MX-M2630

6-9-18

De A3 multifunctional (MFP) van Sharp MX-M2630 is nu leverbaar bij De kantoorspecialist. De nieuwe MFP heeft uitstekende specificaties en een kantelbaar 7-inch LCD-kleurenscherm. Mobiele apparaten kunnen er in een oogwenk verbinding mee maken en de beveiliging is sterk maar eenvoudig.

logo Sharp

Alles wat u vandaag en de komende jaren nodig heeft.

De Sharp MX-M2630 is uitgerust met verschillende intuïtieve en tijdbesparende functies, waaronder een aanpasbare gebruikersinterface die kan worden bediend via een kantelbaar 7 inch LCD touchscreen. Als u de Sharp MX-M2630 koppelt met onze Cloud Portal Officesoftware, kunt u het apparaat verbinden met telefoons, tablets en interactieve displays in een uitgebreid netwerk, waardoor uw collega’s, klanten en leveranciers kunnen samenwerken – hoe, wanneer en waar ze maar willen, in binnen- en buitenland. De beveiligingsopties van Sharp helpen bedrijven hun data te beschermen terwijl ze worden verwerkt, zijn opgeslagen, gescand en afgedrukt, om zo te voldoen aan de AVG.

Productpagina van de Sharp MX-M2630

MX-M2630 full beauty

Haal het beste uit de mobiele wereld

Voorheen was het tijdrovend en lastig om telefoons en tablets met een printer te verbinden. Nu kunt u in een oogwenk afdrukken wat u maar wilt vanaf uw telefoon of direct documenten naar uw telefoon scannen. Gebruikers kunnen via G-mail en Microsoft Exchange accounts eenvoudig gescande documenten direct vanaf de MFP met collega’s delen. Dit betekent dat informatie altijd en overal beveiligd kan worden gedeeld en ingezien.

Wilbert Hendriks, Marketing Manager Benelux document solutions: “De manier van werken verandert en er komt meer nadruk te liggen op werken op afstand, delen op afstand en het gebruik van eigen mobiele devices. Dat zorgt voor meer productiviteit, maar ook voor kwetsbaarheden in de beveiliging. Ons MFP-portfolio ondersteunt deze nieuwe manier van werken, van papier naar digitaal, waardoor bedrijven hun efficiëntie kunnen verbeteren zonder dat de beveiliging in gevaar komt.”

De Sharp MX-M2630 versterkt ons aanbod van zwart/wit MFP’s, dat nu bestaat uit 53 modellen die zijn gebouwd om te voldoen aan de behoeften van MKB-omgevingen.

Kijk hier voor ons aanbod A3 zwart-wit multifunctionals

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de multifunctionals van De kantoorspecialist? Bel onze kantoorapparatuur specialist op 0318-531979 of stuur een e-mail.

« terug