0 Vergelijken

Nieuwe generatie Sharp multifunctionals

07-02-2019

 


Sharp heeft een nieuwe generatie multifunctionele A3 kleurenprinters gelanceerd. De veertien printers zijn nog beter beveiligd, hebben meer mogelijkheden voor integratie in de cloud en bieden printsnelheden van 30 tot 60 pagina’s per minuut. Net als de andere multifunctionals in de MX-serie is de nieuwe generatie Sharp multifunctionals uitgerust met het bekroonde en gebruiksvriendelijke touchscreendisplay.

 

Volledige bescherming

De Sharp multifunctionals bieden robuuste beveiligingsfuncties, zoals een nog betere bescherming tegen firmware-aanvallen. Daarnaast voorkomt een nieuwe functie ongeoorloofde toegang tot het bestandssysteem van de multifunctionals. Beheerders kunnen de geselecteerde instellingen van de nieuwe generatie Sharp multifunctionals centraal beheren.
 

Sneller afdrukken en scannen

De nieuwe modellen zijn eenvoudig te integreren met moderne netwerkomgevingen en bieden snel toegang tot meerdere clouddiensten. Ook stelt Adobe Embedded Print Engine gebruikers in staat pdf-bestanden sneller en met een grotere nauwkeurigheid te printen. Uit testen van Adobe bleek namelijk dat er in mobiele en cloud-omgevingen tot 80 procent sneller kon worden geprint, vergeleken met eerdere pdf-opties voor direct afdrukken.
 

Sharp Application Portal

Als laatste biedt de nieuwe Sharp Application Portal beheerders de mogelijkheid om eenvoudig nieuwe applicaties toe te voegen en bestaande applicaties te updaten via het touchscreen. Deze Portal is vanaf het voorjaar van 2019 beschikbaar.
 

Marco van Vliet, Product Marketing Manager bij Sharp: “Deze nieuwe generatie Sharp multifunctionals biedt meer integratie- en verbeterde workflow-mogelijkheden. Hiermee voldoen de MFP’s aan de eisen van moderne, technologie-gedreven werkomgevingen. We blijven ons richten op het produceren van hoogwaardige MFP's die superieure productiviteit en gebruiksgemak bieden, zonder in te leveren op security.”
 

De volgende tien modellen zijn verkrijgbaar:

 

Advanced Series:
 

​​​​​​​
Essentials Series:
 

Sharp zal in mei 2019 nog vier modellen toevoegen aan de line-up. In de Advanced Series de Sharp MX-5071 en de Sharp MX-6071. In de Essentials Series de Sharp MX-5051 en de Sharp MX-6051.
 

Authorized Dealer Sharp

De Kantoorspecialist is de erkende Authorized Dealer van Sharp. Bekijk hier ons complete overzicht van kleuren multifunctionals.


Wil je meer weten over de multifunctionals van De Kantoorspecialist? Bel onze kantoorapparatuur specialist op 0318-531979 of stuur een e-mail.

 

 

Geïnspireerd door deze blog en benieuwd of het iets voor jouw kantoor kan zijn?
Neem contact op met een specialist

Of bel 0318 - 55 11 22

Je kunt ons iedere werkdag bereiken tot 17:00 uur