Specialist in werkgeluk

De kantoorspecialist is jarig! Dankbaar kijken we terug op 30 jaren samenwerking met gewaardeerde relaties en veel werkplezier. We zijn er trots op. Maar we werken ook graag verder aan de toekomst. Daarom gebruiken we dit jubileum ook voor een nieuwe huisstijl. Binnenkort vind je daarom hier ook een website in nieuwe stijl!

Mijn winkelwagen

Leeg

Nieuwe serie multi-touch displays voor het onderwijs

15-11-18
BenQ multitouch display

Met de nieuwe RM-serie van onze leverancier BenQ presenteert De kantoorspecialist vier gebruiksvriendelijke multi-touch displays in grootformaat voor het onderwijs. De nieuwe modellen zijn verkrijgbaar in 55, 65, 75 en 86 inch en daardoor perfect voor zowel kleinere als grotere ruimtes. Deze multi-touch displays zijn per direct beschikbaar, bel 0318-531969 en maak een afspraak met onze audiovisueel specialist voor een demo.

Het beste beeld in onderwijs

Het gebruik van multi-touch displays bij het lesgeven nodigt uit tot actieve deelname aan de lessen en zorgt zo voor aanmerkelijk meer aandacht en het effectiever overbrengen van de lesinhoud. De interactieve flatscreens uit de RM-serie zijn speciaal ontworpen voor gebruik in het onderwijs. Ze zijn voorzien van een ontspiegelende coating om schitteringen te voorkomen. De displays zijn door hun Plug & Play-functie makkelijk in te stellen en dus bijzonder snel klaar voor gebruik.


Grenzeloze mogelijkheden dankzij uitgekiende touchscreen-technologie

De touchscreen-technologie (IR-Touch) van de displays zorgt niet alleen voor 20 punts multi-touch-interactiviteit, maar maakt ook verschillende lijndiktes mogelijk. Sensoren herkennen automatisch of een vinger, een IFP-pen of een penseel gebruikt wordt en zorgen voor optimale weergave op de juiste dikte. Dat betekent dat ze ook uitstekend geschikt zijn voor handvaardigheid en andere creatieve toepassingsgebieden. Bij het leveringspakket inbegrepen zijn twee dual touch-pennen, waarmee gebruikers tegelijkertijd en indien nodig ook in twee verschillende kleuren kunnen werken.

Specificaties RM-serie multi-touch displays

BenQ focus pen

Hieronder een korte opsomming van een aantal specificaties:

  • Multiplatform compatibel, u kunt de inhoud van uw notebook, tablet of smartphone weergeven via App of Apple Airplay.
  • De RM-serie is met 2 luidsprekers van 20 watt uitstekend uitgerust voor geluidsweergave
  • Draadloze oplossing voor naadloze samenwerking, via InstaQShare kunt u draadloos beeldmateriaal, audiobestanden en video's in Full HD-kwaliteit streamen.
  • Gebruikers kunnen via InstaQShare de inhoud van mobiele apparatuur spiegelen en met maximaal 16 deelnemers vloeiend samenwerken.
  • Ingebouwde oogvriendelijke EyeCare-features, Om de ogen te sparen, wordt gebruik gemaakt van de door de TÜV gecertificeerde Low Blue Light- en Flickerfree-technologie.
  • BenQ geeft drie jaar garantie op de RM-displays, incl. service voor ruilen op locatie.

Wilt u meer weten over de audiovisuele oplossingen voor het onderwijs? Kijk op onze pagina voor interactief lesgeven, bel onze audiovisuele specialist op 0318-531969 of stuur een e-mail.

« terug