0 Vergelijken

Nieuwe serie multi-touch displays voor het onderwijs

15-11-2018

 

Met de nieuwe RM-serie van onze leverancier BenQ presenteert De Kantoorspecialist vier gebruiksvriendelijke multi-touch displays in grootformaat voor het onderwijs. De nieuwe modellen zijn verkrijgbaar in 55, 65, 75 en 86 inch en daardoor perfect voor zowel kleinere als grotere ruimtes. Deze multi-touch displays zijn per direct beschikbaar, bel 0318-730760 en maak een afspraak met onze audiovisueel specialist voor een demo.


Het beste beeld in onderwijs

Het gebruik van multi-touch displays bij het lesgeven nodigt uit tot actieve deelname aan de lessen en zorgt zo voor aanmerkelijk meer aandacht en het effectiever overbrengen van de lesinhoud. De interactieve flatscreens uit de RM-serie zijn speciaal ontworpen voor gebruik in het onderwijs. Ze zijn voorzien van een ontspiegelende coating om schitteringen te voorkomen. De displays zijn door hun Plug & Play-functie makkelijk in te stellen en dus bijzonder snel klaar voor gebruik.

 

Grenzeloze mogelijkheden dankzij uitgekiende touchscreen-technologie

De touchscreen-technologie (IR-Touch) van de displays zorgt niet alleen voor 20 punts multi-touch-interactiviteit, maar maakt ook verschillende lijndiktes mogelijk. Sensoren herkennen automatisch of een vinger, een IFP-pen of een penseel gebruikt wordt en zorgen voor optimale weergave op de juiste dikte. Dat betekent dat ze ook uitstekend geschikt zijn voor handvaardigheid en andere creatieve toepassingsgebieden. Bij het leveringspakket inbegrepen zijn twee dual touch-pennen, waarmee gebruikers tegelijkertijd en indien nodig ook in twee verschillende kleuren kunnen werken.

 

Specificaties RM-serie multi-touch displays

Hieronder een korte opsomming van een aantal specificaties:
 

  • Multiplatform compatibel, je kunt de inhoud van uw notebook, tablet of smartphone weergeven via App of Apple Airplay.
  • De RM-serie is met 2 luidsprekers van 20 watt uitstekend uitgerust voor geluidsweergave
  • Draadloze oplossing voor naadloze samenwerking, via InstaQShare kunt u draadloos beeldmateriaal, audiobestanden en video's in Full HD-kwaliteit streamen.
  • Gebruikers kunnen via InstaQShare de inhoud van mobiele apparatuur spiegelen en met maximaal 16 deelnemers vloeiend samenwerken.
  • Ingebouwde oogvriendelijke EyeCare-features, Om de ogen te sparen, wordt gebruik gemaakt van de door de TÜV gecertificeerde Low Blue Light- en Flickerfree-technologie.
  • BenQ geeft drie jaar garantie op de RM-displays, incl. service voor ruilen op locatie.

Will je meer weten over de audiovisuele oplossingen voor het onderwijs? Kijk op onze pagina voor interactief lesgeven, bel onze audiovisuele specialist op 0318-730760 of stuur een e-mail.

Geïnspireerd door deze blog en benieuwd of het iets voor jouw kantoor kan zijn?
Neem contact op met een specialist

Of bel 0318 - 55 11 22

Je kunt ons iedere werkdag bereiken tot 17:00 uur