Specialist in werkgeluk

De kantoorspecialist is jarig! Dankbaar kijken we terug op 30 jaren samenwerking met gewaardeerde relaties en veel werkplezier. We zijn er trots op. Maar we werken ook graag verder aan de toekomst. Daarom gebruiken we dit jubileum ook voor een nieuwe huisstijl. Binnenkort vind je daarom hier ook een website in nieuwe stijl!

Mijn winkelwagen

Leeg

Kliksafe en De kantoorspecialist intensiveren samenwerking

20-1-16
Kliksafe partner

Na het afronden van een aantal succesvolle projecten op het gebied van internetfiltering met Kliksafe-oplossingen bij basisscholen, zijn Kliksafe en De kantoorspecialist een partnerschap aangegaan.

Kliksafe is al jaren een bekende naam op het gebied van internetfiltering en security. Aan onderwijsinstellingen, zorginstellingen en bedrijven leveren zij oplossingen voor veilig en doelmatig internetgebruik door middel van filter- en firewall-technologie. Aan consumenten levert Kliksafe vooral gefilterd internet en internettelefonie.

Kliksafe-gecertificeerd

De ICT-consultants van De kantoorspecialist zijn sinds een jaar Kliksafe-gecertificeerd. Dat betekent dat zij de internetfilters van Kliksafe vakkundig kunnen installeren en beheren. De Kliksafe-oplossing is opgenomen in het standaard 'scholenpakket' dat De kantoorspecialist implementeert bij basisscholen. Omdat steeds meer scholen gebruik maken van de diensten van De kantoorspecialist, wordt de samenwerking met Kliksafe dit jaar verder geïntensiveerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Kliksafe-oplossingen voor basisscholen, zorginstellingen en het bedrijfsleven? Neem contact op met de ICT specialist op 0318-531966 of email ict@kantoorspecialist.nl.

Felicitatietaart voor Smoothwall certificering en Kliksafe partnerschap
Felicitatietaart voor Smoothwall certificering en Kliksafe partnerschap

← Terug naar het nieuwsoverzicht

« terug