Specialist in werkgeluk

De Kantoorspecialist is jarig! Dankbaar kijken we terug op 30 jaren samenwerking met gewaardeerde relaties en veel werkplezier. We zijn er trots op. Maar we werken ook graag verder aan de toekomst. Daarom gebruiken we dit jubileum ook voor een nieuwe huisstijl. Begin 2020 vind je hier ook een website in nieuwe stijl!

Mijn winkelwagen

Leeg

Specialist in de Spotlights - Edwin Prins

Specialist in de Spotlights - Edwin Prins

17-10-19

Deze maand geen nieuwe collega, het is tijd om de spotlights te richten op een 'oud' gediende. We interviewen Edwin Prins, 24 jaar jong uit Woudenberg.


Hoe lang werk je al bij De Kantoorspecialist?

Edwin: "Drie en een half jaar. Drie jaar als accountmanager voor de afdeling kantoorartikelen en facilitair en een half jaar voor de afdeling kantoorapparatuur."

Recent ben je geswitcht naar de afdeling kantoorapparatuur, waarom?

"De klantgesprekken die ik had bij de afdeling kantoorartikelen en facilitair waren grotendeels gelijk. Bij de afdeling kantoorapparatuur kan ik het veel meer klant-specifiek maken en een echt advies geven. Het gaat hier niet om het verbeteren van vele kleine artikelen maar ik kan met mijn expertise een verbetering realiseren in het proces van het documentbeheer en printerpark."

"IK GELOOF DAT WE ONS KUNNEN ONDERSCHEIDEN ALS PERSOON"

Wat is je grootste uitdaging?

"Net als bij de afdeling kantoorartikelen en facilitair zitten we in een enorm concurrerende markt. Op elke hoek van de straat kan je kantoorartikelen of machines kopen. Toch trekt mij dit geweldig aan. Met de ervaring die wij als De Kantoorspecialist 30 jaar hebben opgebouwd, en die ik de afgelopen jaren heb meegekregen kunnen wij het verschil maken. Een order schrijven is een 'ding' maar de relatie goed houden en meer orders gaan schrijven is iets waar ik met plezier mee bezig blijf. Ik geloof dat we ons kunnen onderscheiden als 'persoon'. We zijn niet persé de goedkoopste, maar wel de beste."

Specialist in de Spotlights Edwin Prins
Edwin Prins, accountmanager kantoorapparatuur

Hoe overtuig je de klant om de multifunctional bij De Kantoorspecialist te kopen?

"Door een goede relatie op te bouwen met de klant creëren we gunning. Samen met de klant maken we de beste offerte waarbij advies en het bieden van alternatieven een grote meerwaarde zijn. Verkopers zijn vaak bezig met zo snel mogelijk de order schrijven, maar het geheim zit erin om eerst de vraag van de klant centraal te stellen en dan te bedenken wat wij als De Kantoorspecialist hierin kunnen betekenen."

Wat is de kracht van De Kantoorspecialist?

"We zijn totaalleverancier, dus we kunnen alles aanbieden. We zijn een betrouwbare organisatie, hebben 30 jaar ervaring en elke afdeling heeft zijn eigen specialisatie. Daarnaast zijn we eerlijk en oprecht; Zijn we ergens goed in? Dan doen we het graag! Is het niet onze expertise? Dan zorgen wij ervoor dat het via een relatie geregeld wordt."

Specialist in werkgeluk, hoe ervaar jij dit?

"Binnen De Kantoorspecialist krijgen we alle handvatten om specialist te zijn in werkgeluk. Alles is in overleg mogelijk. Elke week een thuiswerkdag om relatiebeheer bij te houden is handig in combinatie met mijn studie Toegepaste Psychologie en die mogelijkheid krijg ik. Andere collega's willen graag sporten en krijgen hier mogelijkheden voor. Dus als je er maar om vraagt, zijn er altijd mogelijkheden."

"HET MOOISTE VAN MIJN WERK IS IEDERE DAG MET MENSEN BEZIG ZIJN EN SAMEN IETS MOOIS NEERZETTEN"

Wat zijn jouw bezigheden buiten werktijd?

"Mijn passie is sporten, ik doe aan zaalvoetbal, bootcamp en fitness. Ook ben ik echt een vakantieliefhebber en heb ik al veel landen gezien. Daarnaast vind ik het fijn om veel tijd te besteden en te investeren in mensen die dicht bij me staan."

Hoe zie jij jouw toekomst bij De Kantoorspecialist?

"Voor mij is het nu belangrijk om te blijven leren en door te ontwikkelen in gesprekken. Vanaf het voorstellen bij het eerste gesprek tot het bijhouden van de relatie na de order en alle processen daartussen. Het mooiste van mijn werk is iedere dag met mensen bezig zijn en samen iets moois neerzetten."

« terug