Specialist in werkgeluk

De Kantoorspecialist is jarig! Dankbaar kijken we terug op 30 jaren samenwerking met gewaardeerde relaties en veel werkplezier. We zijn er trots op. Maar we werken ook graag verder aan de toekomst. Daarom gebruiken we dit jubileum ook voor een nieuwe huisstijl. Begin 2020 vind je hier ook een website in nieuwe stijl!

Mijn winkelwagen

Leeg

Specialist in de Spotlights - Wijnie de Jong

Specialist in de Spotlights - Wijnie de Jong

17-12-19

Deze maand richten we de spotlights op een vrouwelijke collega! We interviewen Wijnie de Jong die al bijna 18 jaar in dienst is bij De Kantoorspecialist.


Stel je even voor, wie is Wijnie?

Wijnie: "Mijn naam is Wijnie de Jong, 36 jaar. Ik woon in Leersum, ik ben gelukkig getrouwd en heb 3 kinderen. Een zoon en dochter (tweeling) van dertien en een dochter van drie jaar."

En je werkt al heel lang bij De Kantoorspecialist..

"Ja dat klopt, ik werk hier al bijna mijn halve leven ;-) In september 2001 begon ik als stagiaire op de afdeling kantoorartikelen en in januari 2002 ben ik in dienst gekomen bij De Kantoorspecialist als commercieel medewerkster binnendienst. Dus ik werk er nu bijna 18 jaar!"

"IK werk hier al bijna mijn halve leven"Werken in een omgeving met voornamelijk mannen, hoe is dat?

"Ik weet natuurlijk niet beter, maar dat bevalt me prima. Mannen zijn toch vaak wat directer, niet zeuren maar doorgaan. Dat vind ik wel fijn. En er zijn altijd wel één of meerdere vrouwen in dienst bij De Kantoorspecialist, dus toch nog wat vrouwelijke gezelligheid."

Kun je jouw loopbaan bij De Kantoorspecialist omschrijven?

"Op de afdeling kantoorartikelen deed ik voornamelijk de telefonische verkoop, administratie en af en toe de showroom. De eerste paar jaar fulltime en daarna parttime. Sinds 3 jaar ben ik administratief medewerkster, ik hou me vooral bezig met de contractadministratie voor de afdeling kantoormachines en daarnaast ook nog wat debiteurenadministratie."

Specialist Wijnie
Wijnie de Jong, administratief medewerkster

Wat zijn de grootste veranderingen de afgelopen 18 jaar?

"Achttien jaar geleden werkten we met ongeveer vijftien man, nu zijn we met drie keer zoveel. Ook kwamen alle bestellingen nog binnen via de fax of telefoon en begonnen we net met internet en e-mail. Dat kun je je nu niet meer voorstellen. De bestellingen werden door ons zelf bezorgd en de klantenkring zat dus grotendeels in de regio. Daarnaast was het magazijn een heel stuk kleiner en bestonden de afdelingen audiovisueel en ICT (wat later ICTzaak is geworden) nog niet, en zijn 2ehands laptops en Trompenburg erbij gekomen. Kortom, het bedrijf is hard gegroeid en de hele bedrijfsvoering is veel professioneler en moderner geworden."

De Kantoorspecialist staat voor werkgeluk, wat merk jij hiervan?

"De flexibiliteit die de Kantoorspecialist mij biedt is erg fijn. Zeker met kinderen is het super om een keer op een andere dag te kunnen werken of eventueel thuis in te kunnen loggen om mijn werk af te maken. Daarnaast waardeer ik het dat er elke dag vers fruit is en de mogelijkheid om te sporten."

"vooral vrouwen zijn van harte welkom bij De Kantoorspecialist"We hebben een aantal vacatures, waarom raad jij iemand aan om bij de Kantoorspecialist te komen werken?

"We zijn een bedrijf met jonge, enthousiaste, gezellige mensen met een mooi pakket aan secundaire arbeidsmogelijkheden! Daarnaast is er altijd ruimte voor eigen inbreng en is er een goede onderlinge sfeer met plek voor humor. Dus hierbij een oproep om te solliciteren, vooral vrouwen zijn van harte welkom bij De Kantoorspecialist!"

« terug