Specialist in werkgeluk

De Kantoorspecialist is jarig! Dankbaar kijken we terug op 30 jaren samenwerking met gewaardeerde relaties en veel werkplezier. We zijn er trots op. Maar we werken ook graag verder aan de toekomst. Daarom gebruiken we dit jubileum ook voor een nieuwe huisstijl. Begin 2020 vind je hier ook een website in nieuwe stijl!

Mijn winkelwagen

Leeg

Vakkundig ergonomisch advies

13-12-19

In vervolg op de uitbreiding van ons dienstenpakket en specialisering in werkplekadvies hebben we in onze showroom een ergonomische werkplek ingericht met ergonomische producten. Hier geeft uw werkplekspecialist Henk Jan u alle informatie die nodig is om ergonomische problemen te voorkomen en/of te verhelpen. Ook kunt u onze ruime collectie ergonomische bureaustoelen, zit sta bureaus, en heel veel ergonomische accessoires van het merk R-go tools zoals muizen, toetsenborden, monitorstandaards uitproberen en bekijken.

Wanneer zien wij u in onze showroom? Van harte welkom, bel Henk Jan op telefoonnummer: 0318 - 73 07 11 en hij zorgt ervoor dat de verse bonenkoffie voor u klaarstaat!

Henk Jan van De Kantoorspecialist en Jeroen van R-go toolsergo-accessoires

« terug