Specialist in werkgeluk

De kantoorspecialist is jarig! Dankbaar kijken we terug op 30 jaren samenwerking met gewaardeerde relaties en veel werkplezier. We zijn er trots op. Maar we werken ook graag verder aan de toekomst. Daarom gebruiken we dit jubileum ook voor een nieuwe huisstijl. Binnenkort vind je daarom hier ook een website in nieuwe stijl!

Mijn winkelwagen

Leeg

Verbeter de akoestiek op uw kantoor met de collectie van Terio Plus

Verbeter de akoestiek op uw kantoor met de collectie van Terio Plus

19-6-18

Hinderlijk! Een collega die een telefoongesprek heeft waarvan iedereen letterlijk kan verstaan waar het over gaat. Of een irritante galm die rondgaat in uw kantoorruimte. Met de collectie van Terio Plus kunnen wij ervoor zorgen dat de akoestiek op uw kantoor sterk verbetert.

terio-plus

Terio Plus

Terio Plus is een hoogwaardig scheidingswandsysteem voor de visuele en akoestische afscherming van werkoppervlakken. Echter, scheidingswanden zijn in hoge ruimten vaak niet genoeg voor een akoestische optimalisatie. Daarom zijn er verschillende mogelijkheden:

  • Eenvoudige opzetbladen
  • Multipanel
  • Scheidingswanden
  • Wandabsorbeerders
  • Plafondabsorbeerders
  • Geluidsdempende Baffels

Kortom, alles wat u nodig heeft voor een optimale akoestiek in de ruimte.

Creatieve speelruimte voor hedendaagse geluidsdemping

Ook optisch biedt Terio Plus volop keuzevrijheid: een grote keuze uit verschillende stofkleuren en de smalle aluminium frames in verschillende framekleuren.

Palmberg kantoormeubilair

Terio Plus is een productreeks van Palmberg. Palmberg staat voor kantoormeubilair met een uniek design, hoogste kwaliteit en veelvoudige functionaliteit. Daarnaast zetten we bij onze producten in op duurzaamheid. Wij bereiken dit door veeleisende kwaliteitsnormen en een milieubewuste productie.

Meer informatie? Kijk op onze  productpagina of vraag gelijk meer informatie aan via e-mail  of  telefonisch: 0318-531976.

 

« terug