0 Vergelijken

Audiovisueel

De kracht van beeld en geluid

Laat onze specialisten je overtuigen van de kracht van beeld en geluid. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan hybride vergaderen, online vergaderen, of digitaal ondertekenen, we hebben het allemaal. Allemaal met het doel jouw communicatie te optimaliseren.

 

Audiovisuele producten
Bezoek onze showroom
Neem contact met ons op
Complete audiovisuele inrichting
Complete audiovisuele inrichting

De werkplek van nu is volledig digitaal. Draadloze audiovisuele apparatuur maakt het mogelijk om eenvoudig te presenteren, flexibel te vergaderen en op afstand te werken. Wij combineren de inrichting van jouw kantoor met de meest innovatieve, geïntegreerde audiovisuele oplossingen. Van videoconferencing tot narrowcasting, touchscreens en videowalls. Benieuwd naar de audiovisuele mogelijkheden in jouw organisatie? Leg al je wensen simpelweg bij één partij neer en profiteer van onze totaaloplossing.

RoomManager
RoomManager

Je moet plotseling de vergaderruimte verlaten, omdat anderen deze nodig hebben. Of er wordt steeds op de deur geklopt om te vragen hoe lang het nog duurt. De RoomManager maakt hier voorgoed een einde aan. Met deze tool zoek en reserveer je eenvoudig een vergaderruimte via je mobiel of laptop. Ook kun je er aanvullende diensten bij boeken, zoals koffie of een lunch. De gemaakte reserveringen zijn direct zichtbaar op een scherm bij de vergaderruimte of op een welkomscherm bij de receptie. Als onafhankelijk specialist informeren wij je graag.

Bekijk onze producten voor ruimtereservering
Interactief lesgeven
Interactief lesgeven

Interactief lesgeven is de toekomst. Wil je jouw lessen verrijken met meer interactie en de leerlingen beter laten samenwerken? Onze audiovisuele experts helpen je als docent om het beste uit de apparatuur te halen. Wij leveren onder andere digiborden, multi-touchdisplays en video- en geluidssystemen, maar ook narrowcasting voor in de aula of schoolkantine. Nieuwe technieken voor interactief lesgeven zijn er genoeg, maar veel belangrijker is de beste oplossing in jouw situatie. Wij denken graag met je mee.

Lees hier ons blogbericht over het klaslokaal van de toekomst

Uitgelichte projecten

Eben Haëzerschool Apeldoorn
Eben Haëzerschool Apeldoorn
Molen de Zwaluw
Molen de Zwaluw
Newomij
Newomij
Bureau Zuidema
Bureau Zuidema
Ger. Gem. Nieuw Beijerland
Ger. Gem. Nieuw Beijerland
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Of bel 0318 - 73 07 60

Je kunt ons vandaag 

bereiken tot 17:00 uur

team-av-spiegel
Stefan en Sander gaan graag het gesprek met je aan