0 Vergelijken

Document oplossingen

Slimmer werken in elke omgeving

Onze zakelijke documentoplossingen zorgen voor gemak en efficiency bij het verwerken van documenten. In elke werkomgeving, van groot tot klein. Ons aanbod varieert van ruimtebesparende kantoorprinters tot multifunctionele kleurenprinters en krachtige productieprintsystemen. Al onze systemen kun je uitbreiden met geoptimaliseerde softwareoplossingen waarmee je sneller informatie kunt beheren, delen en afdrukken. Dat scheelt je kostbare tijd.

Neem contact met ons op
Bezoek onze showroom
Offerte multifunctional
Documentoplossingen
Documentoplossingen

Door de documenten goed te managen, te digitaliseren en te archiveren geef je de juiste persoon of afdeling snel toegang tot belangrijke informatie. Wij helpen je om alle informatie binnen de bedrijfsprocessen in goede banen te leiden. Bijvoorbeeld door het printerpark efficiënter in te richten, een oplossing te zoeken voor het archiveren van je facturen tijdens het scannen of door mobiele telefoons in te zetten om snel en veilig te scannen of te printen.

Bekijk hier onze multifunctionals en printers
Refurbished multifunctionals
Refurbished multifunctionals

Met refurbished producten draag je bij aan een duurzaam milieu. Niet zozeer omdat het energiezuinige producten zijn, maar omdat er minder afval in omloop is. Wij blazen onze machines een tweede leven in middels een refurbished proces. Het is niet zomaar een tweedehands of gebruikt product dat weer op de schappen ligt. Het is letterlijk zo goed als nieuwe apparatuur, maar met een erg interessant prijskaartje en milieuvriendelijk tintje. 

Lees verder over refurbished multifunctionals
Short Lease printen
Short Lease printen

Leasen ingewikkeld? Dat is nu verleden tijd. Bij Short Lease kies je voor een kortlopend contract en betaal je alleen voor het daadwerkelijke gebruik van de multifunctional. Ideaal voor flexibele werkplekken of tijdelijke (nood)locaties. Ook als je niet weet wat het afdrukvolume zal zijn voor de lange termijn is dit de oplossing. Geen gedoe meer met minimale afdrukvolumes en afkoopsommen. Na 6 maanden is het contract maandelijks opzegbaar zodat je de multifunctional 100% boetevrij kunt retourneren.

Meer informatie over Short Lease printen
Gratis scan van je printomgeving
Gratis scan van je printomgeving

Voldoet de printomgeving aan de nieuwe privacywetgeving? Hoeveel inzicht heb je in de veiligheid van de data op de multifunctional? En is jouw huidige contract nog wel van deze tijd? Wij bieden je een vrijblijvende, gratis scan én een advies voor jouw printomgeving. Benieuwd hoe deze ervoor staat? Onze ervaren adviseurs helpen je graag om uw huidige systeem te verbeteren en efficiënter te werken..

Maak een afspraak met onze specialisten
Werkstroom Software
Werkstroom Software

Met de innovatieve softwareproducten van Ricoh en Sharp automatiseert en versnel je de workflow, waardoor de productiviteit toeneemt en je meer grip krijgt op de kosten. Ook de mobiliteit en veiligheid van je bedrijf verbeteren. Je kunt elk aspect van de documentomgeving versterken, tijdens de hele cyclus van een document. Van slim scannen van papier tot het elektronisch beheren van documenten. En van distributie en gecontroleerd printen tot kostenefficiënt beheer van uw apparaten en hun verbruik.

Bekijk onze softwareproducten
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Op werkdagen bereikbaar tot 17.00 uur

mfp-team
Frank en Gerco gaan graag het gesprek met je aan