0 Vergelijken

Efficiënt inkopen

Minder leveranciers, meer efficiëntie

Wij zorgen ervoor dat je lekker kunt werken én tijd en geld kunt besparen. Of dat nou op kantoor of op school is. Als totaalleverancier bieden wij alles wat je nodig hebt, desgewenst in grote hoeveelheden. We maken graag een aantrekkelijke aanbieding voor je op maat.

Neem contact met ons op
Bezoek onze showroom
Bestel ook je facilitaire artikelen
Bestel ook je facilitaire artikelen

Elke leverancier vraagt tijd en aandacht van de inkooporganisatie. Denk aan het opstellen van contracten, het controleren van afspraken en het bijhouden van artikel- en bestelgegevens. Hoe meer leveranciers, hoe meer tijd en geld je kwijt bent. In onze webshop koop je al de kantoor- en facilitaire artikelen samen in en krijg je per maand maar één factuur. Met een bestellijst met de meest bestelde artikelen maken we het je nog gemakkelijker.

Bekijk ons assortiment facilitair
Onafhankelijke leverancier multifunctionals
Onafhankelijke leverancier multifunctionals

Wij zijn de officiële Ricoh Business Partner en Sharp Authorised Dealer. Dat biedt uitsluitend voordelen. Zo krijg je onafhankelijk advies en zijn alle modellen direct beschikbaar tegen de scherpst mogelijke prijzen. Onze software zorgt er bovendien voor dat je automatisch de cartridges en toners ontvangt, voordat ze leeg zijn.

Bekijk onze kleuren multifunctionals
De ideale werkplek
De ideale werkplek

De ideale werkplek ziet er voor iedereen anders uit. Er heerst een prettige sfeer en uw medewerkers kunnen er comfortabel werken zoals zij dat graag willen. Wij ondersteunen je met een advies op maat en bieden je ergonomische, duurzame en tijdloos ontworpen bureaus en bureaustoelen. Met een uitgebreide keuze in kleur en materiaal.

Bekijk onze producten

Uitgelichte projecten

Huisartsenpraktijk Michon
Huisartsenpraktijk Michon
Bomenwacht Nederland
Bomenwacht Nederland
Sportcluster Veenendaal
Sportcluster Veenendaal
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Of bel 0318 - 73 07 00

Je kunt ons vandaag 

bereiken tot 17:00 uur

team-ka
Wim en Gerjan gaan graag het gesprek met je aan