0 Vergelijken

Ergonomie

Optimaal afgestemd op jouw medewerkers

Een werkomgeving die het comfort en de efficiency van uw mensen bevordert, verhoogt de productiviteit en verlaagt het ziekteverzuim. Het is dus zeker de moeite waard om jouw werkplekken zo ergonomisch verantwoord mogelijk in te richten. Wij helpen je de werkomgeving optimaal af te stemmen op de mensen die er werken.

Bezoek onze showroom
Neem contact op met ons
Bekijk onze producten
Ergonomische werkplek
Ergonomische werkplek

De nieuwe generatie verlangt naar vrijheid op het werk. Daar hoort een unieke werkomgeving bij die creativiteit en productiviteit stimuleert. Met flexibele meubels die net zo beweeglijk zijn als de mens. Wie regelmatig een andere werkhouding kiest, heeft meer energie en een betere doorbloeding en concentratie. Wij bieden een ruim assortiment ergonomische bureaustoelen, zadelkrukken, zit-sta-bureaus en meubels voor flexibel werken. Met diverse ergonomische hulpmiddelen verhogen we de effectiviteit van de werkplek. Scheidingswanden bieden bijvoorbeeld meer privacy, een betere akoestiek en nieuwe opbergmogelijkheden. Een bureaulamp geeft gericht licht voor wie geconcentreerd moet werken en een CPU-houder biedt een veilige plek voor de computer en tegelijkertijd meer beenruimte voor de gebruiker.

Bekijk onze zit-sta-bureaus
Maak kennis met onze werkplekdeskundige
Maak kennis met onze werkplekdeskundige

Naast zijn rol als projectadviseur heeft Henk Jan meer verdieping gezocht in zijn werk en zich gespecialiseerd in uw werkplek. Met het afronden van een professionele opleiding bij Etop ArboAcademie is hij sinds 1 september 2019 officieel werkplekdeskundige. Hij heeft in onze showroom een ergonomische werkplek ingericht, waar hij je graag alles vertelt over de belangrijkste ergonomische producten en accessoires.

Lees ons blogbericht over onze nieuwe dienstverlening
Ergonomische accessoires
Ergonomische accessoires

Ergonomie op de werkplek draait om de juiste werkhouding en werkplekinrichting en het voorkomen van klachten door repeterende bewegingen. De juiste ergonomische accessoires maken jouw werkplek compleet. Denk aan monitorarmen en standaards, ergonomische muizen, polssteunen voor het toetsenbord en laptopstandaards. Deze innovatieve oplossingen laten jouw medewerkers efficiënter werken, meer bewegen en een goede houding aannemen en afwisselen. Een gezond idee.

Bekijk onze ergonomische producten
Ontdek de ergonomische producten van R-Go Tools
Ontdek de ergonomische producten van R-Go Tools

Ben je op zoek naar accessoires om jouw werkplek helemaal ergonomische verantwoord te maken? De producten van R-Go Tools zijn dé oplossing. R-Go Tools ontwikkelt ergonomische producten, zoals muizen, toetsenborden en laptopstandaards, waarmee je gezond achter je beeldscherm kunt werken.

Bekijk alle producten van R-Go Tools
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Of bel 0318 - 73 07 10

Je kunt ons vandaag 

bereiken tot 17:00 uur

team-kpi
Niels en Marvin gaan graag het gesprek met je aan