0 Vergelijken

Interieurontwerp

Meer werkplezier en werkcomfort

Een inspirerende werkomgeving doet iets met mensen. Het zorgt ervoor dat je medewerkers zich op hun plek voelen en meer werkplezier en -comfort ervaren. Met een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim als resultaat. En wat dacht je van de uitstraling naar potentiële medewerkers? Wij vertalen jouw bedrijfscultuur naar een persoonlijk advies en uitgebreid conceptontwerp. Samen maken we het verschil in beleving en functionaliteit.

 

Hoe wij te werk gaan? Lees hier hoe wij stap voor stap toewerken naar jouw toekomstige kantoorinrichting.

Neem contact met ons op
Bezoek onze showroom
Bekijk ontwerpen

Stap 1: Kennismaken

In een eerste kennismakingsgesprek komt onze accountmanager bij je op locatie of kun je langskomen in onze showroom. Tijdens dit gesprek inventariseert de accountmanager je wensen, stijl en smaak en worden er eventueel foto’s van de verschillende ruimtes gemaakt. Er wordt rekening gehouden met allerlei factoren, zoals het aantal vierkante meters, de indeling van de ruimte, lichtval en akoestiek.

1_kennismaken_kleinst.jpg

Stap 2: Ontwerpen

Als er een compleet beeld is van jouw wensen, gaan de interieurontwerpers aan de slag met het maken van 3D tekeningen, 360 graden foto’s of een video waarin je als klant als het ware door de verschillende ruimtes heen loopt. Er worden keuzes gemaakt op het gebied van kleuren, materialen en producten. Zo krijg je een zo realistisch mogelijk beeld van jouw toekomstige werkomgeving.

2_ontwerpen_kleinst.jpg
Bekijk ontwerpen

Stap 3: Presenteren

Zodra de ontwerpen klaar zijn, worden deze door de accountmanager aan je gepresenteerd. Hierbij is er natuurlijk altijd ruimte voor feedback en verdere afstemming. Als het nodig is past de interieurontwerper nog het een en ander aan, zodat de ontwerpen helemaal aansluiten bij jouw wensen.

3_presenteren_kleinst.png

Stap 4: Realiseren

Wanneer alle feedback is verwerkt en de ontwerpen volledig door jou zijn goedgekeurd, ga je in overleg met de accountmanager over de realisatie van het project. Je kunt de realisatie namelijk door De Kantoorspecialist laten doen, maar je kunt er ook voor kiezen om de producten ergens anders aan te schaffen. Het interieurontwerp is dan een betaalde, maar vrijblijvende opdracht.

4_realiseren_kleinst.png
Bekijk projecten

Optioneel: Stylingadvies

Als extra mogelijkheid kun je ook kiezen voor stylingadvies. Onze interieurontwerpers gaan hierbij tijdens het maken van het ontwerp nog een stapje verder en kijken hoe ze met de juiste accessoires jouw interieurontwerp helemaal compleet kunnen maken.

5_stylingadvies_kleinst.png
Interieurontwerper Christel in de spotlights
Interieurontwerper Christel in de spotlights

Onze interieurontwerper Christel komt graag samen met de accountmanager bij je langs, om jouw wensen voor een interieurontwerp in kaart te brengen. In een interview met haar, vertelt ze haar werkwijze: ''Nadat we bij de klant langs zijn geweest, ga ik aan de slag met het maken van 3D tekeningen, 360 graden foto's of een video waarin de klant als het ware door het pand heen loopt. We proberen altijd een persoonlijke touch in het ontwerp te verwerken die past bij de stijl van het bedrijf.''

Lees hier het interview met interieurontwerper Christel
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Of bel 0318 - 73 07 10

Je kunt ons vandaag 

bereiken tot 17:00 uur

team-kpi
Niels of Marvin gaat graag het gesprek met je aan