0 Vergelijken

Interieurontwerp voor je kantoor

Meer werkplezier en -comfort met ons interieurontwerp 

Een inspirerende werkomgeving doet iets met mensen. Het zorgt ervoor dat je medewerkers zich op hun plek voelen en meer werkplezier en -comfort ervaren. Met een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim als resultaat. En wat dacht je van de uitstraling naar potentiële medewerkers? Bij De Kantoorspecialist begrijpen we het belang hiervan en vertalen we jouw bedrijfscultuur naar een persoonlijk advies en een uitgebreid interieurontwerp voor je kantoor. 

 

Hoe wij te werk gaan? Lees hier hoe wij stap voor stap toewerken naar jouw toekomstige kantoorinrichting.

Neem contact met ons op
Bezoek onze showroom
Bekijk ontwerpen

Stap 1: De kennismaking

In een eerste kennismakingsgesprek komt onze accountmanager bij je op locatie of ben je welkom in onze showroom. Tijdens dit gesprek inventariseert de accountmanager je wensen, stijl en smaak voor je nieuwe kantoorinrichting en worden er eventueel foto’s van de verschillende kantoorruimtes gemaakt. Hierbij houden we rekening met allerlei factoren, zoals het aantal vierkante meters, de indeling van de ruimte, lichtval en akoestiek.

Stap 2: Het interieurontwerp

Als er een compleet beeld is van jouw wensen, gaan de interieurontwerpers aan de slag met het maken van een interieurontwerp voor jouw kantoor. Ze maken 3D tekeningen, 360 graden foto’s of een video waarin je als klant als het ware door de verschillende ruimtes heen loopt. In het kantoorontwerp worden er keuzes gemaakt op het gebied van kleuren, materialen en producten. Zo krijg je een zo realistisch mogelijk beeld van jouw toekomstige kantoorinrichting.

ontwerp-inspiratie-3.jpg
ontwerp-inspiratie-4.jpg
ontwerp-inspiratie-5.jpg
ontwerp-inspiratie-7.jpg
ontwerp-inspiratie-1.jpg
Bekijk alle interieurontwerpen

Stap 3: De presentatie van het interieurontwerp

Zodra het interieurontwerp voor je kantoor klaar is, presenteert onze accountmanager het aan jou. Hierbij is er natuurlijk altijd ruimte voor feedback en verdere afstemming. Als het nodig is, past de interieurontwerper nog het een en ander aan, zodat het interieurontwerp helemaal aansluit bij jouw wensen.

Stap 4: De realisatie van het interieurontwerp

Wanneer alle feedback is verwerkt en het interieurontwerp voor je kantoor volledig door jou is goedgekeurd, ga je in overleg met de accountmanager over de realisatie van het project. Je kunt de realisatie namelijk door De Kantoorspecialist laten doen, maar je kunt er ook voor kiezen om de producten ergens anders aan te schaffen. Het interieurontwerp is dan een betaalde, maar vrijblijvende opdracht.

Bekijk gerealiseerde projecten

Optioneel: Stylingadvies

Als extra mogelijkheid kun je ook kiezen voor stylingadvies. Onze interieurontwerpers gaan dan tijdens het maken van het interieurontwerp nog een stapje verder en kijken hoe ze met de juiste accessoires jouw kantoorinrichting helemaal compleet kunnen maken.

Inspiratie nodig?

Ga jij binnenkort je kantoor (opnieuw) inrichten? Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar inspiratie. Wij helpen je daar graag mee. Vul het formulier hieronder in en bekijk direct ons uitgebreide inspiratieboek met 6 verschillende interieurstijlen.

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.
Inspiratieboek-interieurstijlen-afbeelding.png
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Of bel 0318 - 73 07 10

Je kunt ons vandaag 

bereiken tot 17:00 uur

team-kpi-spiegel
Marvin of Niels gaat graag het gesprek met je aan