0 Vergelijken

Kantoorinrichting

Alles voor een inspirerende, productieve werkomgeving!

Op zoek naar een kantoorinrichter? Samen met jou creëren wij een flexibele, inspirerende en gezonde werkomgeving die bijdraagt aan het succes van jouw organisatie. Een omgeving waarin mensen zich niet alleen beter voelen, maar ook beter presteren. En die bovendien aantrekkelijk is voor nieuwe medewerkers en dus ook goed werkt als wervingsinstrument. Gun jezelf en je medewerkers een totaalbeleving. Wij hebben er alles voor in huis.

Neem contact met ons op
Bezoek onze showroom
Bekijk onze producten
Kantoorinrichting van A tot Z
Kantoorinrichting van A tot Z

Een kantoor fungeert steeds meer als ontmoetingsplek. Met loungeplekken, zitjes, concentratiewerkplekken en open werkplekken. Alles om flexibeler en productiever (samen) te werken. Uitstekende faciliteiten en een huiselijke sfeer zorgen ervoor dat jouw medewerkers zich goed voelen en meer werkgeluk ervaren. Wij geven je een advies op maat, passend bij de gewenste uitstraling van de organisatie. En bieden je een ruime keuze van ergonomische en duurzame kantoormeubelen tot zaal- en kantine inrichting, wand-, vloer- en raambekleding. Het volledige proces, van concept tot realisatie, nemen wij je graag uit handen.

Gezonde werkomgeving
Gezonde werkomgeving

Een gezonde werkplek levert een positieve bijdrage aan het welzijn, het prestatievermogen en de gezondheid van je medewerkers, zo blijkt uit onderzoek. Het is dus belangrijk om voor een goede ergonomie te zorgen. Wij creëren samen met jou een comfortabele kantooromgeving met ergonomische stoelen, krukken en zit-sta-bureaus. Onze werkplekdeskundige geeft ergonomische voorlichting en (zit)instructie, zodat je het meubilair optimaal gebruikt.

Lees meer over de toegevoegde waarde van werkplekdeskundige Henk Jan Karens
Akoestische oplossingen
Akoestische oplossingen

Je herkent het vast: een collega die een telefoongesprek heeft waarvan iedereen kan meegenieten. Of een irritante galm die rondgaat in de kantoorruimte. Geluidsoverlast leidt onmiddellijk tot een verminderde concentratie en productiviteit. Met een grote collectie scheidingswanden en akoestische elementen hebben wij alles in huis om de akoestiek op jouw kantoor sterk te verbeteren.

Bekijk een selectie van onze akoestische oplossingen
Je ideale werkplek

De ideale werkplek ziet er voor iedereen anders uit. Er heerst een prettige sfeer en uw medewerkers kunnen er comfortabel werken zoals zij dat graag willen. Wij ondersteunen je met een advies op maat en bieden ergonomische, duurzame en tijdloos ontworpen bureaus en bureaustoelen. Met een uitgebreide keuze in kleur en materiaal.

Bekijk onze producten

Werkpleksuggesties

Uitgelichte projecten

Van Heugten Transport
Van Heugten Transport
Huisartsenpraktijk Michon
Huisartsenpraktijk Michon
Bomenwacht Nederland
Bomenwacht Nederland
Sportcluster Veenendaal
Sportcluster Veenendaal
Geerts Elektrotechniek
Geerts Elektrotechniek

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Of bel 0318 - 73 07 10

Je kunt ons vandaag 

bereiken tot 17:00 uur

team-kpi
Marvin en Niels gaan graag het gesprek met je aan