0 Vergelijken

Kantoor inrichten van A tot Z

Ben je toe aan een nieuwe kantoorinrichting? Maar zie je op tegen al het werk dat dit met zich meebrengt? Dat begrijpen we helemaal. Daarom zijn wij er voor je om je compleet te ontzorgen tijdens het inrichten van je kantoor! Wij regelen alles voor je.

Neem contact met ons op
Dit is onze werkwijze
Snel advies

Totale kantoorinrichting: wat doen we precies?

Wij helpen je met je totale kantoorinrichting. Wat bedoelen we hiermee? We bedoelen dat we echt alles voor je doen. Maar wat is alles? Dat vertellen we je hieronder.

1. Wanden en vloeren

Als turn key projectinrichter denken wij ook met je mee over de wanden en vloeren in je kantoor. Want óók die bepalen de uitstraling van je kantoorruimtes. Wil je bijvoorbeeld een industriële kantoorinrichting? Dan kijken wij welke vloeren en wanden daar het beste op aansluiten. Of wil je een meer natuurlijke kantoorinrichting? Ook daar weten wij raad mee!

2. Akoestiek

Je herkent het vast: een collega die een telefoongesprek heeft waarvan iedereen kan meegenieten. Of een irritante galm die rondgaat in de kantoorruimte. Met een grote collectie scheidingswanden en akoestische elementen hebben wij alles in huis om de akoestiek op jouw kantoor sterk te verbeteren.

 

3. Verlichting en plafond

Bij het ontwerpen en inrichten van je kantoor denken wij ook met je mee over het plafond en de verlichting. Een goed ontworpen plafond draagt bij aan akoestiek en ventilatie. En de juiste verlichting helpt om vermoeidheid te verminderen en de concentratie te verbeteren.

 

 

4. Beplanting

Heb jij al planten op kantoor? Niet? Dan is het nu tijd om daar verandering in te brengen. Planten zijn niet alleen echte sfeermakers, maar zorgen ook voor een beter kantoorleven. Daarom voorzien wij je nieuwe kantoorinrichting graag van het nodige groen.

5. Maatwerk interieurbouw

Heb je liever kantoorkasten, banken, een receptie of een andere oplossing op maat? Geen probleem! Ook maatwerk interieur regelen we voor je. Hiervoor werken we samen met een aantal vaste partijen. 

 

6. Meubilair

Bij een kantoorinrichting hoort uiteraard ook kantoormeubilair. Wij werken samen met een groot aantal vaste leveranciers, waardoor we al je meubilair kunnen leveren. Van bureau en bureaustoel tot aan kantoorkasten en receptiebalies.

7. Audiovisuele oplossingen

Bij het (opnieuw) inrichten van je kantoor of vergaderruimte, komt op een gegeven moment ook de term audiovisuele apparatuur om de hoek kijken. De ontwikkelingen in deze wereld gaan razendsnel. Maar daar hoef jij je niet in te verdiepen. Dat doen wij voor je.

8. Kabelmanagement

Bij een nieuwe kantoorinrichting horen ook nette opgeruimde werkplekken. Wat je dus niet wilt, zijn rommelige kabels op je bureau. Wij zorgen er daarom voor dat de kabels van je pc of laptop, je oplader of je internetkabel netjes worden weggewerkt.

 

9. Wand- en raambekleding

Zonder de juiste wand- en raambekleding blijft je kantoor maar saai en kil. Daarom denken wij ook met je mee over de juiste wand- en raambekleding. Hiermee zorg je namelijk voor sfeer, meer warmte en een betere akoestiek.

Kantoor inrichten: onze werkwijze

Hoe wij te werk gaan? Bekijk het in het stappenplan hieronder.

Tekengebied 1.png
Meer weten? Neem contact met ons op

Inspiratie voor je kantoorinrichting

Bij het (opnieuw) inrichten van je kantoor is het uiteraard fijn om wat inspiratie op te doen. Hieronder hebben we een kleine selectie voor je gemaakt. Wil je nog meer zien? Bekijk dan al onze interieurontwerpenafgeronde projecten en download ons inspiratieboek. Tip: volg ons ook even op Pinterest. Daar sla je jouw favorieten meteen eenvoudig op.

inspiratie9 (1).jpg
inspiratie11.jpg
inspiratie12.jpg
inspiratie10.jpg
inspiratie7.jpg
inspiratie8.jpg
inspiratie1.jpg
inspiratie5.jpg
inspiratie2.jpg
inspiratie3.jpg
inspiratie13.jpg
Bekijk al onze projecten
Hierom laat je je kantoor inrichten door De Kantoorspecialist
Hierom laat je je kantoor inrichten door De Kantoorspecialist

  Je wordt compleet ontzorgd
  Wij maken een professioneel interieurontwerp voor je
  We hebben onze eigen monteurs
  We hebben al meer dan 30 jaar aan kennis en ervaring

Bekijk hier een aantal afgeronde projecten

10DAYS-Amsterdam
10DAYS-Amsterdam
BVD Advocaten
BVD Advocaten
Berenschot Utrecht
Berenschot Utrecht

Lees meer over kantoorinrichting

Check onze blogs voor relevante informatie over kantoor- en projectinrichting.

We zijn aan het verbouwen!
We zijn aan het verbouwen!
Een receptiebalie op maat
Een receptiebalie op maat
Deze trends voor een moderne kantoorinrichting mag je niet missen
Deze trends voor een moderne kantoorinrichting mag je niet missen
Wij denken graag met je mee!

Stel je vraag en ontvang binnen 1 werkdag persoonlijk advies.

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Of bel 0318 - 73 07 10

Je kunt ons vandaag 

bereiken tot 17:00 uur

team-kpi
Marvin en Niels gaan graag het gesprek met je aan