0 Vergelijken

Refurbished multifunctionals

Duurzaam printen

Met refurbished multifunctionals draagt u bij aan een duurzamer milieu door hergebruik van de apparatuur. Een langere levensduur en minder afval, dus een groenere kringloop. Wij blazen onze multifunctionals een tweede leven in door een refurbished proces. Het is niet zomaar een tweedehands multifunctional of gebruikt product dat weer verkocht wordt. Het zijn multifunctionals die volledig worden ondersteund door onze eigen technische dienst. Daarnaast krijgt u garantie en kan het product worden geleased. Ook kunt u een refurbished multifunctional aanschaffen in combinatie met een all-in serviceovereenkomst. Ontzorgen, maar dan met een lager prijskaartje en een milieuvriendelijk tintje.

Neem contact met ons op
Bezoek onze showroom
Offerte multifunctional
Revisie proces
Revisie proces

De multifunctionals worden op basis van type en tellerstand geselecteerd voor het revisieproces. Hierna worden ze geïnspecteerd door onze technische dienst. Vervolgens wordt de apparatuur gecheckt op de kwaliteit, en na zorgvuldig schoonmaken wordt de machine (indien nodig) gerepareerd met hoogwaardige onderdelen. Alle gereviseerde multifunctionals worden uitgeleverd met een kwalitatief hoogwaardige afdruk en een minimale tonervulling van 50%, zodat u direct van start kunt!

Aanbod

Bekijk hier welke multifunctionals wij op dit moment refurbished op voorraad hebben. U bent altijd van harte welkom de machines in onze showroom te komen bekijken. Neem vooraf even contact op om de demonstratie met ons af te stemmen.

Bekijk onze producten
Refurbished multifunctionals

Onze collega Henk legt het uit

 

Wat zijn refurbished machines? Wat doen jullie met machines die terug komen van de klant? Deze vragen worden vaak gesteld. In deze video beantwoord collega Henk Beumer al uw vragen over tweedehands multifunctionals.

Refurbished leasen of kopen
Refurbished leasen of kopen

Ook het huren of leasen van de refurbished multifunctionals of een servicecontract behoren tot de mogelijkheden bij De Kantoorspecialist. Voor meer informatie over prijzen vul het onderstaande formulier in of geef direct uw wensen door en de multifunctional specialisten geven u een advies op maat.

Offerte refurbished multifunctional