0 Vergelijken

Slim Kantoor

Met de huidige technologie is veel mogelijk.

Bij een smart office denk je misschien aan een science fiction kantoor, maar ook met de huidige technologie kun je veel doen om de medewerkers slimmer, sneller, gezonder en milieuvriendelijker te laten werken.

Neem contact met ons op
Bezoek onze showroom
Offerte multifunctional
Follow-Me Printing
Follow-Me Printing

Heb je weleens een sprintje naar de printer getrokken, omdat de afdruk vertrouwelijke informatie bevatte? Met Follow-Me-Printing print je veilig. De printopdracht wordt pas uitgevoerd als je daarvoor toestemming geeft op de printer zelf, met een eigen druppel, pasje of toegangscode. Zo ligt jouw gevoelige informatie nooit onbeheerd op de printer. Je kunt bovendien de afdruk ophalen bij een willekeurige printer in het netwerk. Ook krijg je inzicht in het verbruik per afdeling of medewerker, wat nieuwe kansen biedt om het aantal afdrukken te verminderen.

Lees meer over document oplossingen
RoomManager
RoomManager

Je moet plotseling de vergaderruimte verlaten, omdat anderen deze nodig hebben. Of er wordt steeds op de deur geklopt om te vragen hoe lang het nog duurt. De RoomManager maakt hier voorgoed een einde aan. Met deze tool zoek en reserveer je eenvoudig een ruimte via je mobiel of laptop. Ook kun je er aanvullende diensten bij boeken, zoals koffie of een lunch. De gemaakte reserveringen zijn direct zichtbaar op een scherm bij de vergaderruimte of een welkomscherm bij de receptie. Als onafhankelijk specialist informeren wij je graag.

Lees meer over audiovisuele oplossingen

Bekijk hier hoe we jouw kantoor slimmer maken met diverse GoBright producten:

Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Of bel 0318 - 73 07 60

Je kunt ons vandaag 

bereiken tot 17:00 uur

team-av-spiegel
Stefan en Sander gaan graag het gesprek met je aan