Palmberg Crew klaptafel

De Palmberg Crew klaptafel richt zich op sterk uiteenlopende en individuele behoeften. Crew is intelligent, dynamisch en veelzijdig en heeft door de laserverlijming een homogeen uiterlijk.

Brochure Palmberg Crew PDF

Voorstel aanvragen:

* Velden zijn verplicht

Beschrijving

De Palmberg Crew klaptafel richt zich op sterk uiteenlopende en individuele behoeften. Crew is intelligent, dynamisch en veelzijdig en heeft door de laserverlijming een homogeen uiterlijk. Snel en flexibel naar een dubbele communicatieoppervlakte. Door het eenvoudige opklap principe schept u met CREW mobiele vergaderopstellingen met systeem. Achteraf kunt u de CREW- klaptafel weer snel en plaatsbesparend opbergen.

Afwisselend werken op kantoor

Maak gebruik van de luxe om met Palmberg Crew snel te wisselen tussen zittende en staande bezigheden. Dankzij de mogelijkheid van hoogteverstelling met elektromotor compenseert het nieuwe buromeubelsysteem ons gebrek aan beweging en vormt het een volledig ergonomische werkplek.

Bladvormen Palmberg Crew

Kies het bureaublad wat bij u past. Palmberg beschikt over een uitgebreid aanbod aan bladvormen van rechte bureau's, vergadertafels computer werkplekken en aanbouwelementen. Een uitgebreid overzicht vindt u op de Palmberg bladvormen-pagina. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Decors Palmberg Crew

Palmberg beschikt over 18 verschillende decors, fineer of massieve bladen. Daarnaast zijn er nog evenveel mogelijkheden voor decorbanden. Bekijk het volledige Palmberg decors overzicht. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Palmberg decors

Geïnteresseerd in de Palmberg Crew? Laat uw gegevens achter via het bovenstaande offerteformulier of neem direct contact op via 0318-531963.

Specificaties

Artikelnummer palmberg_crew_klaptafel
Merk Palmberg

Schrijf uw review van de Palmberg Crew klaptafel

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer