0 Vergelijken
Accessoire Kwalitatief beter Goedkoper Toevoeging Familie Groen Huismerk Navulling Grootverpakking

Palmberg Select

Een serie met elegantie en stijl. Palmberg Select heeft geen grepen nodig. Draaideuren en laden worden door een profielgreep geopend. Lichtlopende schuifdeuren glijden in een onzichtbaar rail systeem. Met Palmberg Select is alles makkelijk bereikbaar en toegankelijk.

Voorstel aanvragen
Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Bel 0318 - 73 07 10

Je kunt ons op werkdagen bereiken tot 17:00 uur

Marvin en Niels gaan graag het gesprek met je aan
Marvin en Niels gaan graag het gesprek met je aan

Omschrijving

Het bijzondere aspect van Palmberg Select is de combinatie van matte en reflecterende oppervlaktes. Het glas van onze serie is verkrijgbaar in negen verschillende tonen. Hierbij passend zijn alle draai- en schuifdeuren uit glas voorzien van een stabiel, zilver geëloxeerd aluminiumkader. Uitgebreide voorbeelden vindt u in onze brochure.

Organisatie met profiel

Met het programma Palmberg Select organiseert u elegant de dagelijkse kantoor benodigdheden. Gecombineerd met het bureau programma Palmberg Pensum wordt Palmberg Select een intelligente werkplek. Werkplekken en de elektrificeerbare opbergruimten vormen zo een logische eenheid. Als voorbeeld de uittrekbare PC-lade en printerplank. De technologie wordt pas zichtbaar als dit nodig is.

Ladenblokken

Niet alleen de representatieve sideboards behoren tot de Palmberg Select familie. Het design is ook in diverse verrijdbare en vaste ladenblokken terug te vinden. Wij bevelen u aan voor de inrichting van de laden de geniale opvouwbare organisatiehulp en de daarbij behorende antislip mat. Door de verzonken wielen lijkt het of onze verrijdbare ladenblokken over de grond zweven. In de smalle PC-containers uit de Palmberg Select serie loopt de elektrificering van uw hardware via een geïntegreerde achterdeur.

Palmberg Select en Palmberg Palma vormen als combinatie de perfecte, representatieve werkplek voor directieleden.

In combinatie met de communicatiebrug Palmberg Kit, is Palmberg Select de basis voor goede gesprekken en een kleine Espressopauze; of de plaats om uw lievelings yoghurt op te eten.

Decors Palmberg Select

Palmberg beschikt over 18 verschillende decors, fineer of massieve bladen. Daarnaast zijn er nog evenveel mogelijkheden voor decorbanden. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in de Palmberg Select? Laat uw gegevens achter via het bovenstaande offerteformulier of neem direct contact op via 0318-730710.

Specificaties

Specificaties
merk Palmberg
Eerst meer weten over Palmberg Select?
Stel je vraag en laat je informeren door de specialist.
Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17:00 uur

team-kpi-spiegel
Marvin en Niels gaan graag het gesprek met je aan