0 Vergelijken
Accessoire Kwalitatief beter Goedkoper Toevoeging Familie Groen Huismerk Navulling Grootverpakking

Palmberg Sinac

Vrijheid voor uw uitdagingen! Met ronde of met vierkante poten, het stabiele bureauprogramma Palmberg Sinac geeft u de vrije keuze voor de inrichting van uw kantooromgeving.

Voorstel aanvragen
Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Bel 0318 - 73 07 10

Je kunt ons op werkdagen bereiken tot 17:00 uur

Marvin en Niels gaan graag het gesprek met je aan
Marvin en Niels gaan graag het gesprek met je aan

Omschrijving

Palmberg Sinac biedt u middels de strakke constructie, betrouwbaar gebruik en comfort voor het klassieke kantoorwerk. De combinatie met ladeblokken, sideboards of de praktische towerkasten geeft u de ruimte voor de persoonlijke orde.

Zakelijk, solide, serieus

Door een grote keuze aan aanbouw- en verbindingselementen, kunt u met Palmberg Sinac uw individuele inrichtings-wensen optimaliseren. De eenvoudig toegankelijke, afneembare kabelgoot en ingebouwde kabeldoorvoerdoppen zorgen voor een perfect kabelmanagement onder het bureaublad. De Sinac tafelhoogte is 680 mm, door het uitdraaien van de steldoppen wordt een extra hoogte van +120 mm bereikt.

Bladvormen Palmberg Sinac

Kies het bureaublad wat bij u past. Palmberg beschikt over een uitgebreid aanbod aan bladvormen van rechte bureau's, vergadertafels computer werkplekken en aanbouwelementen. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Decors Palmberg Sinac

Palmberg beschikt over 18 verschillende decors, fineer of massieve bladen. Daarnaast zijn er nog evenveel mogelijkheden voor decorbanden. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Geïnteresseerd in de Palmberg Sinac? Laat uw gegevens achter via het bovenstaande offerteformulier of neem direct contact op via 0318-730710.

Specificaties

Specificaties
merk Palmberg
Eerst meer weten over Palmberg Sinac?
Stel je vraag en laat je informeren door de specialist.
Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17:00 uur

team-kpi-spiegel
Marvin en Niels gaan graag het gesprek met je aan