Palmberg Terio

Terio Plus is een hoogwaardig scheidingswandsysteem voor de visuele en akoestische afscherming van werkoppervlakken. Echter, scheidingswanden zijn in hoge ruimten vaak niet genoeg voor een akoestische optimalisatie. Om deze reden omvat Terio Plus eenvoudige opzetbladen, scheidingswanden, wandabsorbeerders en plafondzeilen; alles wat u nodig heeft voor een optimale akoestiek in de ruimte.

Het scheidingswanden systeem zorgt voor individuele ruimten en past zich aan de individuele behoeftes van uw medewerkers aan. Bestel de Palmberg Terio voordelig en snel bij De kantoorspecialist.

Brochure Palmberg Terio

Voorstel aanvragen:

* Velden zijn verplicht

Beschrijving

  • Het Terio Plus programma is zeer uitgebreid. Van eenvoudige opzetwanden en scheidingswanden tot wandabsorbers en plafondabsorbers, alles is in het systeem inbegrepen. Ontwerp met Terio Plus en de brede Palmberg kantoormeubel collectie.
  • Terio Plus scheidingswanden separeren ruimtes, zijn akoestisch werkzaam en stralen tevens transparantie uit. Meer dan 90 stofkleuren in 4 kwaliteitsgroepen, in combinatie met glaspanelen, creëren veelzijdige oplossingen voor uw werkplek indelingen.

Optimale Akoestiek

Goede akoestiek is een complexe opgave omdat elke ruimte anders klinkt. Het thema "ruimte-akoestiek" omvat de bestaande omgevingsgeluiden, de reflectie en de bijbehorende effecten in afzonderlijke ruimten. Wanden en "harde oppervlakten zoals glas, keramiek of staal zijn daarbij over het algemeen nagalmend. De galm reflecteert zich en kan zich versterken. De kerntaak van de akoestische maatregelen is dan ook, om de situaties zo te beïnvloeden, zodat de akoestische eigenschappen van de ruimte zo goed mogelijk bij het beoogde doel passen. Om aan deze kerntaak te voldoen, hebben we de akoestische elementen van de Terio Plus-serie aan een uitgebreide reeks van testen onder praktijk gerichte omstandigheden volgens DIN EN-ISO 354-2003 in een testruimte laten onderzoeken. Het instituut Akoestische Hoge school van Lübeck heeft kunnen vaststellen, dat de akoestische elementen van Terio Plus het aangename en gezonde werkklimaat bevorderen."

Geïnteresseerd in de Palmberg Terio akoestische oplossingen? Ontvang een voorstel op maat binnen 1 werkdag. Laat uw gegevens achter via het formulier of neem direct contact op via 0318-730710.

Specificaties

Artikelnummer palmberg_terio-scheidingswand
Merk Palmberg

Schrijf uw review van de Palmberg Terio

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer