Beeld

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Beeld draagt zorg voor een optimale beleving, het brengt mensen dichter bij elkaar. De mogelijkheden zijn enorm, van LED scherm tot presentatiescherm. Doordat iedere organisatie uniek is geven wij u in een persoonlijk gesprek graag inspirerend advies.

Voorstel aanvragen:

* Velden zijn verplicht

Beschrijving

  • Commercial lite screens, ontworpen voor zakelijke doeleinden
  • Hoge resolutie, zeer geschikt voor HD-content
  • Razendsnel starten en schakelen, ideaal voor ad-hoc presentaties of overleg
  • Verkrijgbaar vanaf 22” tot 84”

Presentatiescherm: de kracht van beeld

Snel schakelen tussen het scherm van uw laptop en een groot presentatiescherm in uw presenteerruimte, het kan! Maak uw collega’s direct duidelijk wat u hen probeerde uit te leggen. Presenteer uw klanten uw unieke producten tot in detail met een HD presentatiescherm! De beeld oplossing moet uw verhaal versterken.

We zijn een onafhankelijke audiovisueel specialist en kunnen vrijwel elk groot scherm merk leveren. Iedere organisatie is uniek, we zoeken graag de beste oplossing bij uw vraag.

Geïnteresseerd in een beeld oplossing zoals een presentatiescherm? Laat uw gegevens achter in het bovenstaande formulier en wij doen u graag een voorstel. Of neem direct contact op met de audiovisueel specialist via 0318-531969 of per e-mail.

Specificaties

Artikelnummer presenteren_beeld
Merk De Kantoorspecialist

Schrijf uw review van de Beeld

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer