LFD: Large Format Display

Displays hangen tegenwoordig overal en worden elke dag gebruikt. De grotere vergaderruimte, kantine of entree kan vandaag de dag ook uitgerust worden met een display. Hiervoor is de Large Format Display, LFD display, op de markt gekomen. Goede leesbaarheid, zelfs in een vergaderruimte van 13 meter diep!

Voorstel aanvragen:

* Velden zijn verplicht

Beschrijving

  • LFD scherm geeft goede leesbaarheid
  • Vervangt elke presentatiebeamer
  • Zeer strakke en professionele uitstraling
  • Large format displays verkrijgbaar vanaf 40” tot 84”

LFD scherm vervangt elke beamer

Presenteer uw verhaal met goede leesbaarheid in elke ruimte. De LFD scherm oplossing maakt uw beamer per direct overbodig. Geen last meer van te veel licht in de ruimte en beamerlampen die vervangen moeten worden. Met een groot professioneel scherm heeft u de toekomst bestendige oplossing met een strakke uitstraling.

We zijn een onafhankelijke audiovisueel specialist en kunnen vrijwel elk groot scherm merk leveren. Iedere organisatie is uniek, we zoeken graag de beste oplossing bij uw vraag.

Geïnteresseerd in een LFD large format display oplossing? Laat uw gegevens achter in het bovenstaande formulier en wij doen u graag een voorstel. Of neem direct contact op met de audiovisueel specialist via 0318-531969 of per e-mail.

Specificaties

Artikelnummer AVPLFD
Merk De Kantoorspecialist

Schrijf uw review van de LFD: Large Format Display

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer