Projectie

Haarscherpe beelden op een groot scherm, het is mogelijk met een projectie oplossing. Het past in ieder interieur en neemt minimale ruimte in beslag. Mogen wij met u meedenken welke projectiescherm en presentatie beamer het beste bij uw organisatie past?

Voorstel aanvragen:

* Velden zijn verplicht

Beschrijving

  • Lage investeringskosten voor een groot formaat beeld
  • Nieuwste techniek garandeert helder beeld/contrast
  • Dankzij inbouwmogelijkheid verdwijnt het projectiescherm in het plafond
  • In combinatie met audio installatie wordt een business cinema gecreëerd
  • Zowel doorzicht als opzicht projectie mogelijk

Projectiescherm is beleving

Wanneer u wilt presenteren en daarbij graag een groot formaat beeld wilt gebruiken is projectie de oplossing. Hiermee kunnen zeer grote beelden worden geprojecteerd voor een groot maar ook klein publiek.

Projectieschermen zijn in standaard tot bioscoop afmetingen en kwaliteit beschikbaar. Met een nieuwe generatie presentatie beamer projecteert u met hetzelfde gemak van uw iPad, laptop of smartphone. Als onafhankelijke specialist komen we graag met u in gesprek. We zoeken dan met u naar de beste projectie oplossing voor uw vraag.

Geïnteresseerd in een projectie oplossing zoals een projectiescherm en presentatie beamer? Laat uw gegevens achter in het bovenstaande formulier en wij doen u graag een voorstel. Of neem direct contact op met de audiovisueel specialist via 0318-531969 of per e-mail

Video: Projectieschermen

Video: Presentatie beamer

Specificaties

Artikelnummer presenteren_projectie
Merk De kantoorspecialist

Schrijf uw review van de Projectie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer