0 Vergelijken

Hoogvolume en grootformaat

Op zoek naar een grootformaat multifunctional of plotter? Dan ben je bij De Kantoorspecialist aan het juiste adres. Bij ons vind je grootformaat plotters van hoogwaardige merken als Ricoh en Sharp. Met deze apparaten kun je de werkflow op kantoor nog verder verbeteren. Bekijk het aanbod, selecteer het model dat aansluit bij jouw wensen en bestel.

Naast het kopen van een grootformaat multifunctional is het ook mogelijk om te leasen. Voor meer informatie neem je contact met ons op. Verstuur een aanvraag via het contactformulier en wij gaan met je aan de slag. Heb je behoefte aan meer informatie over ons aanbod grootformaat multifunctionals? Lees dan verder.

 

Grootformaat plotters voor ieder kantoor

Een grootformaat multifunctional wordt ook wel plotter genoemd. Ze worden binnen bedrijven ingezet als totaaloplossing voor het verbeteren van het workflowsysteem. Op deze manier kan iedereen binnen het bedrijf of de organisatie documenten van groot formaat snel en gemakkelijk, nauwkeurig en gedetailleerd printen, scannen, archiveren en distribueren. Ideaal voor gebruik in onder andere studio’s, bouwbedrijven, reclamebureaus, architectenbureaus en scholen.

 

Het aanbod van De Kantoorspecialist

Weet je al welk model plotter je wilt gebruiken in jouw bedrijf? Wij helpen je graag op weg en daarom zetten we een aantal modellen uit ons assortiment voor je op een rij:

·Ricoh MP CW2201SP: Deze nieuwe generatie multifunctionele grootformaatprinter is uiterst productief, biedt meerdere toepassingsmogelijkheden en produceert, in zowel zwart-wit als kleur, superieure afdrukken.

·Ricoh MP W6700SP: Met één apparaat scannen in kleur, afdrukken en kopiëren, dat kan met de Ricoh MP W6700SP. Om de veiligheid en opslag van documenten te verbeteren, kun je documenten archiveren en gearchiveerde bestanden snel en eenvoudig ophalen.

·Sharp MX-M465N: De Sharp MX-M465N is ideaal voor zowel kleine als grote werkgroepen. Deze cloud multifunctional kent vele mogelijkheden en functies die de documentenstroom verbeteren.

·Sharp MX-M364N: Betaalbare A3 multifunctional die klaar is voor de uitdagingen van morgen.

Heb je vragen over een van de bovenstaande modellen? Dan kun je altijd contact me ons opnemen. Wij denken met je mee en voorzien je van advies op maat bij het maken van een keuze.

 

Neem contact op

De grootformaat plotters in het aanbod van De Kantoorspecialist kun je niet alleen bij ons kopen, maar ook leasen. Voor meer informatie hierover kun je heel eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon, mail of het contactformulier. Geef je wensen aan ons door en wij maken vrijblijvend een voorstel op maat. Advies nodig van onze specialisten? Neem contact op of kom langs in onze showroom in Veenendaal.

Alle categorieën

Alle producten

Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Op werkdagen bereikbaar tot 17.00 uur

mfp-team-2
Martijn en Gerco gaan graag het gesprek met je aan
banner-laat-je-inspireren.png

Laat je inspireren door de specialist

Kantoor- en projectinrichting met een aansprekend design. Verrassende functionaliteit en vooral slim toegepast.

Bezoek onze showroom
Maak een afspraak
Snel ontvangen en netjes ingepakt.
louis, Odijk
Klanten beoordelen ons met 9.2 uit 10! Met al 1042 beoordelingen