0 Vergelijken

Collegamento

Kantoor- en audiovisuele inrichting

Voor het nieuwe kantoor van Collegamento heeft De Kantoorspecialist de audiovisuele en projectinrichting mogen adviseren en leveren. Bekijk hier het duurzame, sfeervolle en professionele resultaat!

 

Vandaag de dag vraagt de zorg bijzondere aandacht. Gemeenten en zorgorganisaties staan voor ingrijpende keuzes. Collegamento heeft hiervoor de expertise in huis. Ze zijn dag in dag uit bezig met oplossingen een altijd op zoek naar kansen om beter te worden. Hoewel het altijd gaat om maatwerk is er wel een 'Collegamento aanpak'. Er zijn veel raakvlakken in de manier van werken van Collegamento en De Kantoorspecialist. ​

 

Vanuit een bezoek in onze showroom met de vraag naar een vergadertafel is er een inspirerend contact ontstaan. Door op zoek te gaan naar de daadwerkelijke behoefte en situatie zijn we bij elkaar aan tafel gekomen. Daar bleek dat er meer advies nodig was met betrekking tot het inrichten van het nieuwe kantoor van Collegamento. 

 

Kleurrijk, professionele uitstraling en circulariteit 

Nadat alle wensen, eisen, benodigde ruimten en werkzaamheden duidelijk waren, hebben wij een mooi ontwerp gemaakt. Kleurrijk, professionele uitstraling en circulariteit waren belangrijke woorden die de ingerichte ruimtes moeten typeren. 

 

Het resultaat is er. Naar volle tevredenheid van de opdrachtgever. Het hergebruiken van de bureaus en het opnieuw stofferen van de bureaustoelen geeft aan dat we duurzaam hebben ingericht. Goede producten niet weggebracht naar de stort, maar juist opgefleurd en opnieuw ingezet in het ontwerp. Door de statige producten, juiste kleurkeuzes en ruime opzet krijgt deze inrichting een zakelijke, warme en professionele uitstraling.​ Ook heeft onze afdeling Audiovisueel een advies mogen geven en een Smart Board touchscreen en draadloos presentatiesysteem geleverd.

 

 

Adviseur(s): Bernard

Spreekt dit project je aan?
Spreekt dit project je aan?

Of bel 0318 - 73 07 60

U kunt ons vandaag bereiken tot 17:00 uur

 

 

 

Alles over kantoorinrichting

Toegepaste producten kantoorinrichting

Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Of bel 0318 - 73 07 10

Je kunt ons op werkdagen

bereiken tot 17:00 uur

team-kpi
Niels of Marvin gaat graag het gesprek met je aan