0 Vergelijken

Gemeentehuis Veenendaal

Audiovisuele inrichting

Uniform vergaderen op hoog niveau, dat was het uitgangspunt van dit project. Hoe koppel je al de verschillende apparaten die de medewerkers en gasten meenemen?  De interne verbouwing van de vergadervleugel van het gemeentehuis boden ons de unieke kans om vanaf een nulpunt te starten.  

 

Wij hebben alle ruimtes voorzien van grote displays met daarbij de mogelijkheid om binnen één minuut te koppelen met het display. Daarnaast zijn alle ruimtes voorzien van mini-pc’s zodat de medewerkers razendsnel bij hun vertrouwde werkomgeving kunnen. Tot slot zijn diverse ruimtes ingericht om te kunnen videobellen, geen overbodige luxe in deze tijd waarin we elkaar fysiek vrijwel niet mogen ontmoeten. 
 

Reserveren kan ter plekke, of op afstand via een app

Techniek moet voor je werken, zo ook de reserveringssystemen van GoBright. Kom je aan bij een ruimte dan zie je direct aan de kleur (groen/oranje/rood) of de ruimte beschikbaar is en voor hoe lang. Op deze manier worden de ruimtes bijzonder efficiënt gebruikt en gaat de bezettingsgraad omhoog. Kom je niet opdagen, dan springt het reserveringsscherm op groen, een ander mag dan gebruik maken van de ruimte. Ditzelfde systeem van GoBright is ook doorgetrokken naar de werkplekken, reserveren kan ter plekke door te gaan zitten of op afstand via een app, bijvoorbeeld als je wilt weten of er morgen nog een plekje vrij is op kantoor. 

 

Tot slot speelt smaak en design de hoofdrol in het project. Hoe zorg je ervoor dat het er strak uitziet, goed werkt en echt past bij de ruimte? Juist dat maakt de wereld van Audiovisueel zo leuk! 

 

 

Adviseur(s): Nico

Spreekt dit project je aan?
Spreekt dit project je aan?

Of bel 0318 - 73 07 60

Je kunt ons vandaag bereiken tot 17:00 uur

Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Of bel 0318 - 73 07 60

Je kunt ons vandaag 

bereiken tot 17:00 uur

team-av-spiegel
Stefan en Sander gaan graag het gesprek met je aan