Specialist in werkgeluk

Nog heel even en onze nieuwe website gaat live. We zijn er ongelooflijk trots op en kunnen bijna niet wachten het aan u te laten zien. Nog heel even dus en dan onthullen wij maar al te graag onze nieuwe stijl. Tot snel!

Mijn winkelwagen

Leeg

Vacatures, werken bij De kantoorspecialist

Wil jij een toekomst als ACCOUNTMANAGER met HBO?

De kantoorspecialist is de beste partner voor kantoorbenodigdheden in midden Nederland. Middels een Sales Traineeship zoeken we de beste commerciële specialisten om ons team te versterken.

Stap in

1.    Stage 3e jaars (MBO niv. 4) in binnendienst sales functie

2.    Evaluatie bij einde stage

3.    Duidelijke doelstellingen

4.    Gratis HBO deeltijd

5.    Een baan als Accountmanager

Zo werkt het

Je begint met de stageperiode in een binnendienst sales functie. Als je daarna positief wordt beoordeeld krijg je de mogelijkheid om als (jr.) accountmanager aan de slag te gaan i.c.m. een deeltijd HBO studie CE, SBRM of MER.
Hierbij horen duidelijke doelstellingen en de voorwaarde dat je in bezit bent van rijbewijs B.

De studie wordt voor je betaald en er zijn verschillende interessante bijkomstigheden. Zoals bijvoorbeeld een auto en telefoon van de zaak. Of wat denk je van een bruin café als kantine en zelfs een bedrijfsfitnessruimte?

Laat zien wat je kan

Zoek je uitdaging en denk je een topverkoper te zijn of te kunnen worden? Stuur dan je motivatie en CV naar evert@kantoorspecialist.nl. Heb je nog vragen? Neem dan direct contact op met Evert van Engelenhoven via 06-21 57 11 92.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

← Terug naar vacature overzicht