Specialist in werkgeluk

Nog heel even en onze nieuwe website gaat live. We zijn er ongelooflijk trots op en kunnen bijna niet wachten het aan u te laten zien. Nog heel even dus en dan onthullen wij maar al te graag onze nieuwe stijl. Tot snel!

Mijn winkelwagen

Leeg

Kantoorbeeld Leitz

Service en storingen

U kunt alle afdelingen rechtstreeks bereiken per telefoon en e-mail van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Contactgegevens

Afdeling Telefoon E-mail
Algemeen 0318-551122 Stuur een e-mail
Kantoorartikelen 0318-730700 Stuur een e-mail
Kantoorinrichting 0318-730710 Stuur een e-mail
Kantoorapparatuur 0318-730720 Stuur een e-mail
Technische dienst kantoorapparatuur 0318-730730 Stuur een e-mail
Audiovisueel 0318-730760 Stuur een e-mail

Kantoorapparatuur

Storing melden kantoorapparatuur met contract

Onderhoudsovereenkomst

Wanneer u een onderhoudsovereenkomst afsluit kunt u storingen voorkomen en blijft uw apparatuur in uitstekende staat. Preventief onderhoud door geschoolde technici dragen zorg voor uw afdrukapparatuur. Mocht er zich toch een storing voordoen, dan kan onze eigen technische dienst dit, binnen de afgesproken tijd met u, snel oplossen. Geef uw storing door of stuur hier een e-mail naar onze technische dienst.

Indien u een huur- of leasecontract afsluit voor kantoorapparatuur is daar een onderhoudsovereenkomst bij inbegrepen. Zo hebt u optimaal grip op de kosten en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Installeren van uw kantoorapparatuur

U koopt of huurt bij De kantoorspecialist niet zozeer een apparaat, maar een werkende print- of kopieeroplossing.

Dat is voor de netwerkbeheerder en de gebruiker wel zo prettig. Van onze kant betekent die insteek dat we veel waarde hechten aan optimale service.

Samen overleggen we hoe en wanneer het apparatuur wordt geleverd en geïnstalleerd. Al dan niet geïntegreerd in uw netwerkomgeving door onze ICT-partner. Daarna volgt er een uitgebreide gebruikersinstructie aan uw medewerkers. Handleidingen, locaties en informatie over downloads en drivers, wordt u bij de installatie verstrekt.

Kantoorinrichting

Montage van uw kantoorinrichting

Nieuwe huisvesting houdt meer in dan het verhuizen van medewerkers en meubilair van A naar B.

Ook u hebt wellicht specifieke ideeën over de uitstraling of kleurstellingen, werkplekoplossingen, zithoeken, enzovoorts. En dat is goed. Kantoorinrichting is geen sluitpost, maar een beeldbepalend element in uw organisatie. Van onze kant betekent die insteek dat we veel waarde hechten aan optimale service bij levering. Samen overleggen we hoe en wanneer wordt geleverd en geïnstalleerd. Daarna volgt er een uitgebreide gebruikersinstructie aan uw medewerkers. De specialisten van ons projectbureau doen u graag een voorstel.