0 Vergelijken

Sony Bravia Displays op kantoor

Ben je op zoek naar een nieuw display voor op kantoor of thuis? Dan zijn de Sony Bravia Displays het neusje van de zalm. De schermen zijn van topkwaliteit en hebben alle functies die je nodig hebt om een geweldige presentatie neer te zetten.

 

Heb je interesse in de Bravia displays? Lees dan deze pagina. De Kantoorspecialist geeft je namelijk meer informatie over de displays in deze lijn. Daarnaast laten we een aantal modellen uit ons assortiment zien.

Bekijk ons assortiment
Stel je vraag
Maak kennis met Bravia
Maak kennis met Bravia

BRAVIA is een van de Sony-merken dat bekend staat om zijn high-definition displays. Het woord BRAVIA staat voor "Best Resolution Audio Visual Integrated Architecture". De schermen bieden een zeer hoge kwaliteit beeld met 4K-resolutie. Om dit te versterken zijn ze uitgevoerd met de nieuwste technologie op het gebied van kleur, diepte en bewegingen. Zoals we van Sony gewend zijn, bieden zij schermen aan die geschikt zijn voor iedere situatie. Dus of je nu op zoek bent naar een scherm voor een grote vergaderruimte of kleine brainstormplek, ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Maten die onder andere bij ons verkrijgbaar zijn 43" tot en met 98".

Welk Sony monitor is geschikt voor jouw werkplek?

Iedere werkplek is anders en zo ook de wensen voor een display. Sony heeft daar uiteraard rekening mee gehouden en verschillende Bravia series op de markt gebracht. Zo kun je onder andere kiezen voor BRAVIA BZ40H Serie, BRAVIA BZ35F Serie en de BRAVIA X80H/T Serie.

  • X80H/T serie: In deze serie ligt de focus op de kwaliteit van het beeld en geluid. De schermen geven beelden in prachtige kleuren, uitstekend contrast en een helderheid van 4k. Dit wordt gecombineerd met multidimensionaal geluid.
  • BZ40H serie: De displays in deze serie zijn speciaal ontwikkeld voor slimme samenwerkingen in de bedrijfsomgeving. Door productiviteitsgerichte functies te combineren met grote, mooie foto’s kunnen ze uitstekend ingezet worden voor het delen van informatie.
  • BZ35F serie: Op zoek naar een beeldscherm dat 24/7 gebruikt kan worden en energiebesparend werkt? Dan is de BZ35F een aanrader. Deze professionele 4K-beeldschermen zijn ideaal voor visuele communicatie in vergaderruimten en openbare ruimtes.

Producten uit de verschillende series op een rij:

- BRAVIA BZ40H Serie: Display Sony Bravia FW-55BZ40H 4K Ultra HD 24/7 55"

- BRAVIA X80H/T Serie: Display Sony Bravia FWD-43X80H/T 4K Ultra HD 18/7 43"

- BRAVIA BZ35F Serie: Display Sony Bravia FW-43BZ35F 4K Ultra HD 24/7 43"

 

Stel je vraag

Wil je een van de Sony Bravia Displays graag toepassen op kantoor? En heb je behoefte aan advies bij het kiezen van het juiste model? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten denken graag met je mee. Benader ons via 0318-551122 of maak gebruik van onze live chat. Daarnaast nodigen we je van harte uit in onze showroom in Veenendaal.

Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Of bel 0318 - 73 07 60

Je kunt ons vandaag 

bereiken tot 17:00 uur

team-av-spiegel
Stefan en Sander gaan graag het gesprek met je aan