Specialist in werkgeluk

Nog heel even en onze nieuwe website gaat live. We zijn er ongelooflijk trots op en kunnen bijna niet wachten het aan u te laten zien. Nog heel even dus en dan onthullen wij maar al te graag onze nieuwe stijl. Tot snel!

Mijn winkelwagen

Leeg

Stage Verkoop Binnendienst

Ben jij een commerciële doorzetter, ga je multitasken niet uit de weg en ben jij het er mee eens dat de verkoop begint bij "Nee"? Als verkoper binnendienst ben je actief bezig met het ontzorgen van onze klanten. In je stage tijd kan je dus de theorie gelijk in praktijk brengen. 

De functie
Je maakt deel uit van de afdeling kantoorartikelen. De specialisten van deze afdeling ontzorgen klanten door een totaalconcept met kantoorbenodigdheden en facilitaire producten. Samen met een actief en jong team ben je verantwoordelijk voor de verkoop via telefoon, email en internet. Hierin maak je het verschil door je commerciële instelling, positiviteit en het leren van nieuwe vaardigheden. 

Naast je kerntaak als verkoper behandel je een aantal administratieve taken waardoor je met elkaar zorgt voor een goed lopende afdeling. Ook als stagiar mag je meedenken in de ontwikkeling van de werkzaamheden en afdeling, je signaleert kansen en draagt actief bij aan de uitvoering hiervan. 

Wij vragen

  • Een kandidaat uit regio Veenendaal (<30km);
  • Minimaal MBO leerjaar 2, bij voorkeur leerjaar 3; 
  • Iemand die goed overweg kan met systemen, Word, Excel en internet;
  • Een flexibele en commerciële instelling;
  • Vooruitgang en ontwikkeling zie je als een kans die benut moet worden;
  • Een doorzetter die het fijn vindt om resultaatgericht te werken. 

Wij bieden
De kantoorspecialist bied je een uitdagende stageplek die past binnen de ambitie van een groeiende en positieve organisatie. Als stagiar krijg je te maken met commerciële uitdaging, leuke klanten en ga je enorm veel leren.   

Bij gebleken geschikheid is de kans groot op een vervolgstage of een dienstverband bij De kantoorspecialist. Eventueel gecombineerd met een deeltijd HBO-opleiding. Heb je hier interesse in? Kom dan zeker eens praten!

Bedrijfscultuur
De bedrijfscultuur van De kantoorspecialist is christelijk, informeel, resultaat - en klantgericht. Wij hebben langdurige relaties met onze klanten wat met name toe te schrijven is aan de positieve en persoonlijke klantbenadering en het totaalconcept wat we bieden.

Bedrijfsprofiel
De kantoorspecialist is een landelijk opererende organisatie met een sterke regiofunctie. Vanaf 1989 zijn wij voor een groeiende klantenkring een professionele partner in Kantoorinrichting, Kantoorartikelen, Kantoorapparatuur en Audiovisuele oplossingen. Elke dag zet een gemotiveerd team van ca. 35 mensen de schouders onder het gevarieerde werk. En met succes! 

Reageer!
Zoek je uitdaging en wil je graag een commerciële stageplek om veel te leren? Stuur dan je motivatie en CV naar

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar vacature overzicht