0 Vergelijken

Lesgeven

Een effectieve inrichting voor betere leerprestaties

Het is wetenschappelijk aangetoond dat de inrichting van de school ertoe doet en een positieve invloed heeft op de leerprestaties van kinderen. Het helpt bovendien om hun creativiteit te stimuleren. Onder ons label De Schoolspecialist ondersteunen wij je binnen en buiten de klas. Met kantoorartikelen en facilitaire oplossingen, het ontwerpen en inrichten van de ruimtes, de printomgeving en de audiovisuele oplossingen.

Neem contact op met ons
Bezoek onze showroom
Interactief lesgeven
Interactief lesgeven

Interactief lesgeven is de toekomst. Wil je jouw lessen verrijken met meer interactie en de leerlingen beter laten samenwerken? Onze audiovisuele experts helpen je als docent om het beste uit de apparatuur te halen. Wij leveren onder andere digiborden, multi-touchdisplays en video- en geluidssystemen, maar ook narrowcasting voor in de aula of schoolkantine.

Lees meer over onze audiovisuele mogelijkheden
Inrichten personeelsruimte of kantine
Inrichten personeelsruimte of kantine

Tijdens de pauzes en lunch even heerlijk ontspannen? Samen eten aan een grote tafel? Of een plek om je terug te trekken om te werken of te lezen? Het kan allemaal in een sfeervolle en functioneel ingerichte personeelsruimte of kantine. Wij maken graag een interieurontwerp voor je. Ook voor de aula, centrale ontmoetingsruimte of bijvoorbeeld de directiekamer. Wij creëren ruimtes waar mensen zich prettig voelen en het beste van zichzelf kunnen laten zien.

Lees meer over projectinrichting
Kantoorartikelen en facilitair voor je onderwijsinstelling
Kantoorartikelen en facilitair voor je onderwijsinstelling

Ook al draait het om lesmaterialen, kantoor- en facilitaire artikelen heb je ook nodig. Denk aan teken- of andere soorten papier, verf, pennen, nietmachines en rekenmachines. Of koffie, thee, frisdrank en soep voor in de kantine- en personeelskamer. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel je kantoor- en facilitaire artikelen efficiënt bij één leverancier.

Bekijk ons uitgebreide assortiment
Grip op je printers
Grip op je printers

Op scholen wordt veel geprint. Repetities, kleurplaten, antwoordbladen en rapporten met bijlagen uit het leerlingvolgsysteem zorgen voor een grote documentstroom. Op veel van onze multifunctionals kun je rechtstreeks printen vanaf de smartphone of tablet. Wel zo makkelijk en efficiënt.

Lees meer over onze document oplossingen
Ben je benieuwd hoe wij onze klanten hebben geholpen met hun inrichting?
Bekijk onze referentieprojecten
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Of bel 0318 - 73 07 60

Je kunt ons vandaag 

bereiken tot 17:00 uur

team-av
Stefan en Sander gaan graag het gesprek met je aan