0 Vergelijken

Ontmoeten

Een eerste indruk is blijvend.

Een relatie verwonderen en direct het goede gevoel geven? De eerste indruk is cruciaal. Dus zorg ervoor dat je in een eerste ontmoeting direct de juiste snaar raakt. Wij hebben er alles voor in huis.

Neem contact met ons op
Bezoek onze showroom
Facilitaire artikelen
Facilitaire artikelen

De eerste indruk onvergetelijk maken, dat doe je door de gasten een warm welkom te geven en het hen aan niets te laten ontbreken. Goede koffie, een ruime selectie thee, lekkere koekjes, wij maken jouw ontvangst compleet. Ook de facilitaire artikelen voor je kantine of bedrijfsrestaurant leveren wij graag.

Bestel direct uw facilitaire artikelen
Blikvanger voor het bedrijf
Blikvanger voor het bedrijf

De ontvangstruimte is het visitekaartje van je bedrijf. Een plek om de gasten te verwelkomen en hen te laten ontspannen terwijl ze wachten. In een rustige sfeer met comfortabele meubels en genoeg afleiding om de tijd te doden. Uiteraard passend bij de bedrijfsidentiteit. Wij denken graag met je mee. Je kunt bij ons terecht voor onder andere receptiebalies, halbanken, bezoekersstoelen en alles voor de garderobe.

Bekijk onze kantoormeubelen
Een persoonlijk welkom met narrowcasting
Een persoonlijk welkom met narrowcasting

Met narrowcasting heb je een eigen informatiekanaal om jouw boodschap binnen het pand te communiceren. Van een persoonlijk welkom voor bezoekers tot het laatste nieuws, interne vacatures, de verjaardag van een collega of bewegwijzering. Je creëert hiermee een grotere betrokkenheid, een informele sfeer en een professionele uitstraling.

Lees meer over onze audiovisuele oplossingen
Even ontspannen
Even ontspannen

Op de werkvloer groeit de behoefte aan open werk- en ontmoetingsplekken. Een plek om even te ontspannen en de aandacht te verleggen. Zo’n plek is de kantoorlounge. Een loungeruimte zorgt voor meer interactie tussen collega’s en een informele sfeer. Het zorgt er ook voor dat de medewerkers zich prettig voelen, waardoor hun productiviteit en creativiteit toenemen. Als een ervaren partner ondersteunen wij je graag bij het ontwerp en de inrichting.

Lees meer over projectinrichting
Wij denken graag met je mee

Stel je vraag of ervaar het zelf tijdens een demo!

Beschermt door reCAPTCHA en Google privacybeleid en voorwaarden van toepassing.

Of bel 0318 - 55 11 22

Je kunt ons vandaag 

bereiken tot 17:00 uur

team-ka
Gerard en Rick gaan graag het gesprek met je aan